Akciós a Redmi Buds 4 Pro

2022.07.12| (x)

Aktív zajszűréssel is felszerelt a Redmi Buds 4 Pro, ráadásul olcsóbban beszerezhető.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A teljesen vezeték mentes fülhallgató nemcsak hallójáratba illeszkedik, de ergonomikus kialakítást is kapott, a legjobban viszont az aktív zajszűrésnek fognak talán a felhasználók örülni, de az IP54 cseppállóság is igen kedvező tulajdonság, főleg ha valaki sportoláshoz szeretné használni a kiegészítőt.

Az előbb említett aktív zajszűrő utóbbi három mikrofont használ arra, hogy képes legyen felismerni és kiszűrni a környezeti zajokat és azokat akár 43 decibellel is csökkenteni, hogy ne zavarja meg a zenei élményt semmi. Mondjuk egy nagyvárosban célszerű kikapcsolni, mielőtt a körúton a villamos lesz az erősebb.

A fülhallgatók belsejében mozgó driverek találhatók, egy 10 mm-es alumínium/magnézium és egy 6 mm-es titán tekercs dolgozik a hangzáson. A Redmi Buds 4 Pro könnyen és egyszerűen kezelhető az érintésérzékeny felületnek köszönhetően.

A telefonnal vagy bármely más adóval a kapcsolatot Bluetooth 5.3 biztosítja, így garantált az igen alacsony, 59 ms-os késleltetés, valamint az is, hogy egyszerre akár két eszközhöz tud kapcsolódni a füles.

A fülesek egy feltöltéssel 9 órányi zenét tudnak biztosítani ideális körülmények között – kikapcsolt zajszűréssel, alacsony hangerővel –, a tok feltöltésével ez akár 36 órára is kitolható.

A Tomtop oldalán a Redmi Buds 4 Pro most csak 65.81 euróba kerül, ez a fantasztikus forintunkkal is 27 ezer forintot jelent. Az ajánlat igen jó, ugyanis Európában ez a készülék 40 ezer forint alatt nem lesz beszerezhető.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

2019.12.01
| (x)
Valóban odatette magát a Gearbest, ami a Black Fridayt illeti.
Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

2023.03.30
| Xiaomi
A Redmi Note 12 sorozat a csúcskategóriára jellemző funkciókat hozott a felső-közép kategóriába agresszíven lent tartott árakkal.
120Hz és 108MP, újabb pénztárcabarát Xiaomi jön

120Hz és 108MP, újabb pénztárcabarát Xiaomi jön

2020.11.05
| Phone Arena
A pletykák szerint a Xiaomi hamarosan piacra dobja az első büdzsé-barát telefont 120Hz-es kijelzővel és 108 megapixeles fő kamerával.