Lenovo TWS füles filléres áron

2021.02.19| (x)
Címkék:

Tomtop

,

Lenovo LP40

,

TWS

,

akció


Alig több, mint 4 ezer forintba kerül a Lenovo LP40 valódi vezeték nélküli fülhallgatója.

A Lenovo tavaly megjelent TWS fülhallgatója, az LP40 nevetségesen olcsón kínál valóban vezetékek nélküli zenehallgatási élményt. A Bluetooth 5.0 technológiának köszönhetően az adatátvitel gyors, a késleltetés nagyon kicsi. A Lenovo LP40 tokja 300 mAh kapacitású akkumulátorral, a fülbe helyezhető egységek pedig 40 mAh-s teleppel rendelkeznek, így három óra zenehallgatást tud biztosítani a kütyü.

Lenovo TWS füles filléres áron

A fülhallgatók darabja 3.2 grammot nyom a mérlegen, így szinte észrevehetetlen a súlyuk. Ami a kialakítást illeti, leginkább az első szériás Apple AirPodsra hajaz, a fülbe dugható részhez nem csatlakoztatható gumidugó többféle méretben.

Lenovo TWS füles filléres áron

A fülhallgatók érintésre érzékenyek, így kezelhetők a funkciók, nincs szükség fizikai nyomásra. Intelligens zajszűrő található a leírás szerint a Lenovo LP40-ben, de azért annyira profi megoldást ne várjunk ilyen összegért, mint amit a tízszer ennyibe kerülő TWS fülesek tudnak. A mindössze 38 grammos Lenovo LP40 TWS fülhallgató a Tomtop kínálatában 13.69 dollárba kerül, ez alig több mint 4 ezer forint.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei