A Samsung Z3-mal bővül a Tizen-ökoszisztéma

2015.10.20| Samsung
Címkék:

Samsung Z3

,

Tizen


A Samsung Z1 sikere után a Z3 tovább fokozza a felhasználói élményt.

A Samsung tegnap hivatalosan is bejelentette a továbbfejlesztett Tizen operációs rendszert futtató okostelefonját, a Samsung Z3-at. Az új készülék a nagy teljesítmény mellett a lokalizált funkciók segítségével könnyű testre szabhatóságot ígér. Az 5 col képátlójú, HD felbontású kijelző és a Super AMOLED technológia jóvoltából a Samsung Z3 még tisztább és mélyebb színek megjelenítésére képes, a továbbfejlesztett, 8 megapixeles Bright Lens kamerával pedig még jobb minőségű és részletesebb fotók készíthetők. Ezen kívül a Z3 is rendelkezik Ultra Data Saving Mode és az Ultra Power Saving Mode beállításokkal: az előbbivel a felhasznált adatmennyiséget lehet minimalizálni, míg utóbbival alacsony akkumulátor-töltöttség mellett is folyamatosan használható a mobil.

Az készülékben található 8 megapixeles Bright Lens F2.2 hátsó kamera még több fényt képes megragadni, élesebb és részletgazdagabb végeredményt produkálva. Az 5 megapixeles előlapi kamera és az önkioldós “Automatic Selfie” lehetőség kiváló szelfiző tulajdonságokkal ruházza a mobilt. Az elkészült képek tökéletesítésében a “Beauty Face Mode” retusáló funkció segít, a “Wide Selfie” opció pedig 120 fokos látószögével a csoport-szelfikhez nyújt tökéletes megoldást.

“A platform úttörőjeként, a Samsung Z1 és a Samsung Gear S2 után folyamatosan mutatunk be újabb Tizen rendszerű mobil eszközeket, hogy elősegítsük a Tizen-ökoszisztéma fejlődését.” mondta el JK Shin, a Samsung Electronics IT és mobil üzletágának elnök-vezérigazgatója. “A Samsung Z3-at úgy alkottuk meg, hogy segítségével a felhasználók még jobban kihasználhassák az egyre bővülő Tizen rendszer adta lehetőségeket”-tette hozzá.

A Samsung Z3 készüléket egy 2600 mAh-es akkumulátorral látták el, amely az “Ultra Power Saving Mode” funkcióval kiegészülve lehetővé teszi, hogy a készülék standby üzemmódban akár 33 órán keresztül működjön, 10 százalék alatti töltöttség esetén is. A készülék másik érdekes funkciója az ‘Ultra Data Saving’ mód, ami lehetővé teszi a telefonon tárolt adatok tömörítését és rendszerezését, amivel akár 40 százalékkal kevesebb adatmennyiséget is elérhető.



 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Hatalmas, hajlított OLED kijelzővel jött a Sony Xperia XZ3

Hatalmas, hajlított OLED kijelzővel jött a Sony Xperia XZ3

2018.08.30
| Phone Arena
Számos pletyka után a japán gyártó lerántotta a leplet 2018-as zászlóshajójáról, a Sony Xperia XZ 3 mobilról.
Olcsó iPhone X klón a Motorolától

Olcsó iPhone X klón a Motorolától

2018.08.15
| Phone Arena
Kínában mutatkozott be a Motorola P30, amely nagyon olcsó és az iPhone X-et utánozza.
6.5 col, 4400 mAh, ez az Xperia XZ4

6.5 col, 4400 mAh, ez az Xperia XZ4

2019.02.01
| GSM Arena
Egyre több részletre derül fény a hamarosan bejelentésre kerülő Sony Xperia XZ4-gyel kapcsolatban.