A Samsung Z3-mal bővül a Tizen-ökoszisztéma

2015.10.20| Samsung
Címkék:

Samsung Z3

,

Tizen


A Samsung Z1 sikere után a Z3 tovább fokozza a felhasználói élményt.

A Samsung tegnap hivatalosan is bejelentette a továbbfejlesztett Tizen operációs rendszert futtató okostelefonját, a Samsung Z3-at. Az új készülék a nagy teljesítmény mellett a lokalizált funkciók segítségével könnyű testre szabhatóságot ígér. Az 5 col képátlójú, HD felbontású kijelző és a Super AMOLED technológia jóvoltából a Samsung Z3 még tisztább és mélyebb színek megjelenítésére képes, a továbbfejlesztett, 8 megapixeles Bright Lens kamerával pedig még jobb minőségű és részletesebb fotók készíthetők. Ezen kívül a Z3 is rendelkezik Ultra Data Saving Mode és az Ultra Power Saving Mode beállításokkal: az előbbivel a felhasznált adatmennyiséget lehet minimalizálni, míg utóbbival alacsony akkumulátor-töltöttség mellett is folyamatosan használható a mobil.

Az készülékben található 8 megapixeles Bright Lens F2.2 hátsó kamera még több fényt képes megragadni, élesebb és részletgazdagabb végeredményt produkálva. Az 5 megapixeles előlapi kamera és az önkioldós “Automatic Selfie” lehetőség kiváló szelfiző tulajdonságokkal ruházza a mobilt. Az elkészült képek tökéletesítésében a “Beauty Face Mode” retusáló funkció segít, a “Wide Selfie” opció pedig 120 fokos látószögével a csoport-szelfikhez nyújt tökéletes megoldást.

A Samsung Z3-mal bővül a Tizen-ökoszisztéma

“A platform úttörőjeként, a Samsung Z1 és a Samsung Gear S2 után folyamatosan mutatunk be újabb Tizen rendszerű mobil eszközeket, hogy elősegítsük a Tizen-ökoszisztéma fejlődését.” mondta el JK Shin, a Samsung Electronics IT és mobil üzletágának elnök-vezérigazgatója. “A Samsung Z3-at úgy alkottuk meg, hogy segítségével a felhasználók még jobban kihasználhassák az egyre bővülő Tizen rendszer adta lehetőségeket”-tette hozzá.

A Samsung Z3-mal bővül a Tizen-ökoszisztéma

A Samsung Z3 készüléket egy 2600 mAh-es akkumulátorral látták el, amely az “Ultra Power Saving Mode” funkcióval kiegészülve lehetővé teszi, hogy a készülék standby üzemmódban akár 33 órán keresztül működjön, 10 százalék alatti töltöttség esetén is. A készülék másik érdekes funkciója az ‘Ultra Data Saving’ mód, ami lehetővé teszi a telefonon tárolt adatok tömörítését és rendszerezését, amivel akár 40 százalékkal kevesebb adatmennyiséget is elérhető.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Hatalmas, hajlított OLED kijelzővel jött a Sony Xperia XZ3

Hatalmas, hajlított OLED kijelzővel jött a Sony Xperia XZ3

2018.08.30
| Phone Arena
Számos pletyka után a japán gyártó lerántotta a leplet 2018-as zászlóshajójáról, a Sony Xperia XZ 3 mobilról.
Olcsó iPhone X klón a Motorolától

Olcsó iPhone X klón a Motorolától

2018.08.15
| Phone Arena
Kínában mutatkozott be a Motorola P30, amely nagyon olcsó és az iPhone X-et utánozza.
6.5 col, 4400 mAh, ez az Xperia XZ4

6.5 col, 4400 mAh, ez az Xperia XZ4

2019.02.01
| GSM Arena
Egyre több részletre derül fény a hamarosan bejelentésre kerülő Sony Xperia XZ4-gyel kapcsolatban.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei