A Samsung Galaxy S23 széria hivatalos tartozékai megerősítik az Ultra színeit

2022.12.20| GSM Arena

A Samsung Galaxy S23 rejtvény gyorsan megoldódik. ✔️ A specifikációk kiszivárogtatásától a pletykákon át a hivatalos képszivárogtatásokon át a hivatalos tartozékok teljes számbavételéig hosszú a lista már.

A neves hírhozó Evan Blassnak köszönhetően a 2023. januárjában bejelentésre kerülő Samsung Galaxy S23 sorozat tartozékainak kiterjedt listája áll rendelkezésünkre, a színektől a neveken át egészen a modellszámokig.

  • A Galaxy S23 Plus kap Clear Transparent tokot, Clear Gadget tokot, egy bőrtokot fekete, teve és zöld színben; egy Rugged Gadget tokot fekete színben, valamint egy szilikon tokot krém, zöld, levendula, sötétkék, narancs, fekete és fehér színekben. A Galaxy S23 Plus a kapott lista alapján nem rendelkezik Smart View tokkal, de nagyon valószínű, hogy a korábbi éveknek megfelelően nem marad ki a sorból.

  • A Galaxy S23 két átlátszó tokkal rendelkezik, egy bőr tokkal három színben, egy Rugged Gadget tokkal, valamint szilikon Grip tokkal fekete vagy fehér színben, valamint Smart View Wallet tokkal fekete, krém, zöld és levendula színben.
  • A Galaxy S23 Ultra megkapja a Clear Gadget tokot, a bőr tokot fekete, teve és zöld színben, a Rugged Gadget tokot fekete színben, a szilikon tokot krém, zöld, levendula, sötétkék és narancs színekben.

A lista vitathatatlanul legfontosabb része az S Pen színválasztéka, amely magában foglalja a krémet, a zöldet, a levendulát és a fantomfeketét. Ezek az S Pen színei illeszkednek a telefon testéhez, így a Galaxy S23 Ultra ebben a négy színben lesz elérhető a bevezetéskor.

A MobileFun UK még képeket is hozzáadott pár tartozékról. Ezek a Galaxy S23 Ultra bőrtok Camel színben és a Smart View Cover lila színben, valamint a Galaxy S23 szilikon tokja a khaki színben.

A múlt hónapban Roland Quandt részletezte a Galaxy S23 sorozat hivatalos tartozékait, mondván, a lista nem feltétlenül teljes. Felsorolta, hogy az S Pen fekete, zöld, rózsaszín és bézs színben lesz kapható. Ha feltételezzük, hogy a bézs jelentése krém, a rózsa pedig levendula, akkor mindkét bennfentes információja megegyezik. Valószínűleg február előtt kapunk további megerősítést.

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

2023.04.12
| Phone Arena
A Galaxy S23 sorozat számos új kamerafunkcióval érkezett az év eleji megjelenésekor, de a régebbi Samsung telefonok is megkapják az említett funkciókat.
A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

2023.10.06
| SamMobile
A Samsung Developer Conference 2023 tegnap este kezdődött, és az egyik legjobban várt bejelentés a One UI 6.0 volt.