Törhetetlen lesz a Galaxy S23 széria?

2023.01.27| GSM Arena

A Corning megerősítette, hogy a Galaxy S23 sorozat lesz az első Gorilla Glass Victus 2 védelemmel.

A Samsung az eredeti Gorilla Glass Victust használta, majd a Galaxy S22 sorozat volt az első, amely bemutatta a továbbfejlesztett Victus+-t, és most a történelem megismétli önmagát. A közelgő Galaxy S23 modellek elsőként kapják meg az új Gorilla Glass Victus 2 üveget.

A 2-es verzió a túlélő esésekre összpontosít, beleértve a nagyon durva felületekre, például betonra történő zuhanást akár 1 méteres magasságból (csípőmagasság), vagy akár 2 méteres magasságból (fejmagasság), ha az aszfaltra esik. Ez a javult leejtésállóság azonban nem ment a karcállóság kárára.

A GG Victus 2 környezetvédő is, mivel átlagosan 22%-ban tartalmaz újrahasznosított anyagokat. Ezzel kiérdemelte az Environmentel Claim Validation környezetvédő jelölést.

Törhetetlen lesz a Galaxy S23 széria?

A sajtóközleményben homályosak voltak a telefonok konkrétumai, még az „S23”-at sem említették kifejezetten. De tekintettel az időzítésre (a Galaxy Unpackedet az S23 sorozat bemutatását szerdára tervezik), semmi kétség.

A Victus 2 feltehetően a telefonok elejét és hátulját is védi majd, ahogy a Victus+ minden S22 telefon mindkét oldalát. Stephanie Choi, a Samsung MX ügyvezető alelnöke és marketing igazgatója a következőképpen nyilatkozott az új üvegről:

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

„Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság integrálása iránt termékeink teljes életciklusa során, és olyan hasonló gondolkodású partnerekkel dolgozunk együtt, mint a Corning, hogy javítsuk a teljesítményt, ugyanakkor csökkentsük környezeti hatásunkat. Galaxy zászlóshajó okostelefonjaink következő generációja az első olyan eszköz, amely Corning Gorilla Glass Victus 2-t használ, ami jobb tartósságot és jobb fenntarthatóságot kínál.”

És egy szó David Velasqueztől, a Gorilla Glass alelnökétől és vezérigazgatójától:

„Ma a fogyasztók sérülésálló okostelefon kijelzőket várnak el. A Gorilla Glass több mint egy évtizede megfelel a felhasználók igényeinek, mércét állítva a kemény fedőanyagok terén. Büszkék vagyunk arra, hogy folytatjuk hosszú együttműködésünket a Samsunggal, és legújabb fejlesztésünk létfontosságú szerepet játszanak a Samsung legújabb Galaxy okostelefonjaiban.”

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei