Nincs idén Exynos Samsung csúcsmobil, éljen a Snapdragon!

2023.01.27| Phone Arena

A Galaxy S23-at kizárólag a Snapdragon támogatja. Az Exynos nem szerepel a Samsung közeli terveiben újra.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Hivatalosan kevesebb, mint egy hét van hátra a Samsung Galaxy S23 termékkínálatának bejelentéséig. A koreai technológiai óriás 2023-as zászlóshajója a tervek szerint tarolni fog. Sokkal fontosabb azonban az, hogy mi nem jön össze az S23-mal… ez pedig az Exynos.

Egy másik jelentés megerősítette, hogy a Samsung Galaxy S23 minden piacon kizárólag a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-vel fog érkezni. Ezenkívül a forrás azt állítja, hogy a Samsung a belátható jövőben ragaszkodik a Snapdragonhoz, amíg végre nem tökéletesíti saját lapkakészletét.

Ezt az információt először a Daum, egy koreai internetes portál hozta nyilvánosságra, majd az Android Authority külön cikkben foglalkozott vele. Meg kell jegyezni, hogy a legtöbb eddigi kiszivárgás azt is jelezte, hogy a Galaxy S23 kizárólag Snapdragon SoC-kkel érkezik világszerte.

Nincs idén Exynos Samsung csúcsmobil, éljen a Snapdragon!

A múltban a Samsung hajlamos volt zászlóshajói két verziójának kiadására. Egyes modellek Exynos processzorral érkeztek, amelyet maga a koreai technológiai óriás fejlesztett ki, míg másokat a Qualcomm Snapdragon chipjei hajtottak meg. Európa a saját chipsetet kapta, ami általában több szempontból is rosszabb volt a máshol elérhető, elvileg ugyanolyan – árban is – modellekhez képest.

Míg a teljesítmény általában összehasonlítható volt, a Galaxy zászlóshajó Snapdragon verziói mindig valamivel jobban teljesítettek, mint az Exynos társai, utóbbiak gyakran különösen küzdenek a hűtéssel és a hőkezeléssel.

A legrosszabb az volt, hogy a felhasználók nem tudták szabadon megválasztani, hogy az eszköz melyik verzióját vásárolják meg, mivel a Samsung osztotta le, hogy hol melyik modellekt értékesíti. Magától értetődik, hogy a jelenlegi megállapodás végtelenül igazságosabb a vásárlókkal szemben, mivel mindenki ugyanazt az eszközt fogja kapni.

Ami azonban még jobb, hogy sok szivárgás arra utal, hogy a Galaxy S23-at a Snapdragon 8 Gen 2 egyedi, erősebb verziója hajtja. Ez a Samsung hűtési fejlesztései mellett kétségtelenül kiváló teljesítmény.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei