Nincs idén Exynos Samsung csúcsmobil, éljen a Snapdragon!

2023.01.27| Phone Arena

A Galaxy S23-at kizárólag a Snapdragon támogatja. Az Exynos nem szerepel a Samsung közeli terveiben újra.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Hivatalosan kevesebb, mint egy hét van hátra a Samsung Galaxy S23 termékkínálatának bejelentéséig. A koreai technológiai óriás 2023-as zászlóshajója a tervek szerint tarolni fog. Sokkal fontosabb azonban az, hogy mi nem jön össze az S23-mal… ez pedig az Exynos.

Egy másik jelentés megerősítette, hogy a Samsung Galaxy S23 minden piacon kizárólag a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-vel fog érkezni. Ezenkívül a forrás azt állítja, hogy a Samsung a belátható jövőben ragaszkodik a Snapdragonhoz, amíg végre nem tökéletesíti saját lapkakészletét.

Ezt az információt először a Daum, egy koreai internetes portál hozta nyilvánosságra, majd az Android Authority külön cikkben foglalkozott vele. Meg kell jegyezni, hogy a legtöbb eddigi kiszivárgás azt is jelezte, hogy a Galaxy S23 kizárólag Snapdragon SoC-kkel érkezik világszerte.

Nincs idén Exynos Samsung csúcsmobil, éljen a Snapdragon!

A múltban a Samsung hajlamos volt zászlóshajói két verziójának kiadására. Egyes modellek Exynos processzorral érkeztek, amelyet maga a koreai technológiai óriás fejlesztett ki, míg másokat a Qualcomm Snapdragon chipjei hajtottak meg. Európa a saját chipsetet kapta, ami általában több szempontból is rosszabb volt a máshol elérhető, elvileg ugyanolyan – árban is – modellekhez képest.

Míg a teljesítmény általában összehasonlítható volt, a Galaxy zászlóshajó Snapdragon verziói mindig valamivel jobban teljesítettek, mint az Exynos társai, utóbbiak gyakran különösen küzdenek a hűtéssel és a hőkezeléssel.

A legrosszabb az volt, hogy a felhasználók nem tudták szabadon megválasztani, hogy az eszköz melyik verzióját vásárolják meg, mivel a Samsung osztotta le, hogy hol melyik modellekt értékesíti. Magától értetődik, hogy a jelenlegi megállapodás végtelenül igazságosabb a vásárlókkal szemben, mivel mindenki ugyanazt az eszközt fogja kapni.

Ami azonban még jobb, hogy sok szivárgás arra utal, hogy a Galaxy S23-at a Snapdragon 8 Gen 2 egyedi, erősebb verziója hajtja. Ez a Samsung hűtési fejlesztései mellett kétségtelenül kiváló teljesítmény.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei