A sportos és az elegáns: itt a Samsung Gear S2 és S2 classic

2015.09.01| GSM Arena

A Samsung nem hivatalosan is megkezdte az IFA kiállítás bemutatóit, így elsőként a Samsung Gear S2 okosóra debütált forgatható kerettel és Tizen operációs rendszerrel.

A Samsung nem hivatalosan is megkezdte az IFA kiállítás bemutatóit, így elsőként a Samsung Gear S2 okosóra debütált forgatható kerettel és Tizen operációs rendszerrel. A felsőkategóriás készülék érdekessége az említett, forgatható keret, valamint az IP68 szabványt teljesítő burkolat. Rögtön kétféle változatban is elérhető lesz, Samsung Gear S2 és Samsung Gear S2 classic néven kereshetjük majd a boltokban. A sportosabb Gear S2 elérhető lesz sötétszürke változatban és szilikon szíjjal, valamint ezüstben, fehér szilikon karpánttal párosítva. Az elegánsabb Gear S2 classic fekete burkolatot és ugyanilyen színű bőr szíjat kap.

A Samsung Gear S2 sokszínű, kör alakú dizájnba foglalta az egyedi felhasználói felületet, a modellek egyedi forgatható előlapkerete, a ’Home’ és ’Back’ gombjai biztosítják a gyors és pontos használhatóságot, valamint az értesítésék és alkalmazások kényelmes elérését. A Gear S2 új fitnesz funkciói egészséges és aktív életmódra ösztönzik a tulajdonosaikat. A 24 órás aktivitás napló lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy pillantással nyomon kövessék a napi mozgásukat. Ezen felül emlékeztetőkkel is ösztönzi a viselőit, hogy a kitűzött fitnesz céljaikat elérjék.

A sportos és az elegáns: itt a Samsung Gear S2 és S2 classic

Ami a tudást illeti, a Samsung Gear S2-ben egy kétmagos, 1 gigahertzes processzor dolgozik fél gigabájt RAM és 4 gigabájt tárhely mellett. Az 1.2 col képátlójú, teljesen kerek kijelző 360×360 pixel felbontású, Super AMOLED alapokon, így 302ppi pixelsűrűséggel rendelkezik. A tudáslistát Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 és NFC (a biztonságos pénztárca nélküli fizetéshez) egészíti ki, valamint lesz olyan modell, amely e-SIM-mel, így 3G hálózati támogatással is ellátott.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A sportos és az elegáns: itt a Samsung Gear S2 és S2 classic

A Samsung Gear S2 42.3 × 49.8 × 11.4 mm fizikai méretekkel és 47 gramm tömeggel érkezik, a classic viszont 39.9 × 43.6 × 11.4 mm és 42 gramm tömegű, mindkét modell 250mAh-s akkumulátort kap, így a gyártó szerint akár 2-3 napig is kibírják egy feltöltéssel. A 3G-t támogató változatba 300 mAh-s telep kerül, 44.0 x 51.8 x 13.4 mm és 51 grammot nyom a mérlegen. Amikor töltésre van szükség, a Samsung Gear S2-t egyszerűen csak a készülékkel érkező vezeték nélküli töltőre kell helyezni. A Samsung Gear S2 és Gear S2 classic-ot és több applikációt a berlini Tempodrumban szeptember 3-án mutatja be a Samsung a sajtó képviselőinek.

A sportos és az elegáns: itt a Samsung Gear S2 és S2 classic



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Négy napig is bírja a Fitbit első okosórája

Négy napig is bírja a Fitbit első okosórája

2017.05.03
| Phone Arena
A Fitbit a sok fitnesz kütyü után végre előáll az első saját okosórával.
Túl korán kikerült Galaxy S10+ reklám

Túl korán kikerült Galaxy S10+ reklám

2019.02.19
| GSM Arena
A norvég TV2 ma, egy nappal a hivatalos bejelentés előtt már publikálta a reklámot az új Samsung mobilokról.
Teszt: Samsung Gear S3 Frontier - szerelem első látásra

Teszt: Samsung Gear S3 Frontier - szerelem első látásra

2017.03.01
| Telefonguru
Használtam már 2 évig egy Samsung Galaxy Gear-t, az első szériásat és szerettem.
Samsung vs Bear Grylls

Samsung vs Bear Grylls

2017.03.31
| SamMobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó összeállt a neves Bear Grylls örök túlélővel.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei