Négy napig is bírja a Fitbit első okosórája

2017.05.03| Phone Arena

A Fitbit a sok fitnesz kütyü után végre előáll az első saját okosórával.

A hordható készülékről már egy ideje pletykálnak, azonban most a Fitbit is bevallotta, hogy gondban vannak a fejlesztéssel. Az órának tavasszal kellett volna bemutatkoznia, még mielőtt az Apple új órája megjelenik. Sajnos most úgy tűnik, ősznél előbb nem érdemes várni az órát, ennek ellenére információkat tudunk róla mutatni. Egyrészt több képet kaptunk, másrészt a tudásból is derültek ki részletek.

Négy napig is bírja a Fitbit első okosórája

Az okosórát Higgs kódnév alatt fejleszti a Fitbit és kap beépített GPS-t, pulzusmérőt, támogatja az olyan zenei szolgáltatókat minta  Pandora és persze a mobil-fizetés is megoldható lesz vele. A Fitbit azt állítja, az órájuk egy feltöltéssel akár négy napig is gond nélkül elketyeg. Az óra alumínium unibody burkolatot kaphat és a vezeték nélküli töltés is használható lesz. Ami az árát illeti, 300 dollár körül várható, amely így megegyezik a Samsung Gear S3 árával a tengerentúlon.

Négy napig is bírja a Fitbit első okosórája

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A pletyka része szerint a Fitbit Parkside kódnéven Bluetooth fülest is bemutatkozni készül, amely hordható lesz akár nyak körül is, leginkább az Apple BeatsX-re hasonlíthat. Kétféle színben kerül bejelentésre, Nightfall Blue és Lunar Grey-ben, az ára 150 dollár lesz és várhatóan a Fitbit okosórával együtt mutatja be a cég.

Négy napig is bírja a Fitbit első okosórája

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei