Itt a Gear S3: itt az új családtag

2016.09.06| Samsung

A Samsung Gear S3 kifinomult, értékálló külsõvel és fejlett, önálló funkciókkal büszkélkedhet.

A Samsung múlt héten bemutatta a Gear S3-at, a vadonatúj, innovatív okoskarórát, amely tovább erõsíti a Samsung vezetõ pozícióját a viselhetõ eszközök kategóriájában. A hagyományos karórák, valamint az órásmesterség által ihletett Gear S3 az idõtlen külsõt ötvözi a mobiltechnológia legfrissebb vívmányaival, beleértve az IP68 szabvány szerinti vízállóságot, a mobilfizetési lehetõségeket, az LTE csatlakoztathatóságot, a beépített hangszórót és GPS-t. Így a Gear S3 minden óragyûjtemény méltó darabjává válhat.

A Samsung Gear S3 kétféle, jól elkülönülõ külsõvel kapható - frontier (felfedezõ) és classic (klasszikus) - hogy igazodjon a különbözõ életstílusú vásárlókhoz. A Gear S3 frontier az aktív életmód kiegészítõje lehet: markáns stílusában és strapabíró külsejében a forma és a funkció együtt ölt testet. A frontier modell bármilyen helyzetben vagy környezetben megállja a helyét – legyen szó munkáról vagy kikapcsolódásról. A Gear S3 classic - ahogy elõdei, a legismertebb, már-már ikonikus karórák is - inkább a minimalista, elegáns stílus képviselõje. A classic modell tervezésekor a legapróbb részletre is gondosan odafigyeltek – méretét és alakját úgy választották meg, hogy a mesterien szabott luxuskarórákhoz hasonlóan arányos megjelenésû legyen.

Itt a Gear S3: itt az új családtag

A hagyományos karórák által ihletett Gear S3 tervezése nemcsak intenzív kutatáson, hanem a vásárlók, a piacvezetõ cégek és óraszakértõk véleményének pontos megismerésén is alapult. Minden egyes jellemzõt – a kör alakú kerettõl kezdve a prémium minõségû felületkezelésen át egészen a csatokig – azzal a céllal tervezték, hogy felidézzék a klasszikus karórák stílusát. Ráadásul a Gear S3 kompatibilis a 22 mm-es óraszíjakkal, így tulajdonosa könnyen testre szabhatja karóráját egy-egy ruhadarabhoz vagy különleges alkalomra.

A kecses külsõvel rendelkezõ Gear S3 okoskaróra IP68 szabvány szerinti vízállóságot és katonai szintû tartósságot biztosít, így tulajdonosának nem kell aggódnia az idõjárás miatt. A Gear sorozatban elsõként a Gear S3 okoskaróra kapott Corning Gorilla Glass SR+ üveget, amelyet kifejezetten a viselhetõ eszközökhöz fejlesztettek ki, hogy tartósabb, a karcolásoknak még jobban ellenálló, kristálytiszta kijelzõt kapjanak eredményül. A 16 millió színû Always On (folyamatosan aktív), Super AMOLED kijelzõ szintén kiemeli a Gear S3-at a többi okoskaróra közül. Az Always On kijelzõ folyamatosan mutatja az idõt, nem sötétedik el, így a kifinomult óralap az analóg luxuskarórák érzetét adja.

Itt a Gear S3: itt az új családtag

A Gear S3 egyedi jellemzõje, a forgatható keret újabb funkciókkal is bõvült. A felhasználó a képernyõ megérintése nélkül fogadhat vagy utasíthat el bejövõ hívást, illetve némíthat egy emlékeztetõt. Emellett, a kijelzõre írva az üzenetek automatikusan szöveges formátumra konvertálódnak. A felhasználók rövid emlékeztetõket és teendõlistákat is létrehozhatnak, a Reminders alkalmazással pedig még a legkaotikusabb idõbeosztás is könnyedén menedzselhetõvé válik.

A Gear S3 igazi kényelmet biztosít: tulajdonosának nem kell magával vinnie okostelefonját azokra az alkalmakra, ahol nincs rá feltétlenül szüksége. A beépített GPS funkcióval a felhasználó pontosan figyelheti napi aktivitását, míg a magasságmérõvel, barométerrel és sebességmérõvel mindent nyomon követhet, a tengerszint feletti magasságtól kezdve a légnyomáson át a hirtelen idõjárás-változásig, beleértve természetesen a megtett távolságot és a haladási sebességet is. Mostantól a Gear S3 tulajdonosok – bizonyos országokban – akár vásárolhatnak is okoskarórájukkal a Samsung Pay for Gear S3 alkalmazás segítségével bárhol, ahol lehetõség van bankkártyával érintéssel fizetni. A Gear S3 tervezésekor a Samsung a felhasználók biztonságára is gondolt. Veszélyhelyzet esetén a felhasználó jelzést adhat le és elküldheti tartózkodási helyét, így a családtagok, barátok vagy a mentõszolgálat értesülhet a veszélyrõl olyan esetben is, ha nincs kéznél a mobiltelefon.

Itt a Gear S3: itt az új családtag

Az okoskarórával sokféle alkalmazás válik hozzáférhetõvé, például fitness-, zenei, hír-, sport- és utazási applikációk is – amelyek mindegyikét a Gear termékcsaládra (S2 és S3) optimalizálták. A letölthetõ számlapokkal a tulajdonosok a saját életstílusukhoz illõen testre szabhatják a kör alakú kezelõfelületet. Bizonyos alkalmazások és órafelületek közvetlenül a Gear S3 okoskarórára is letölthetõk, nem kell közbeiktatni az okostelefont. A fejlesztõk és partnerek közötti nyílt együttmûködéssel a Samsung tovább bõvíti viselhetõ eszközei kínálatát, és egyedi okoskaróra-élményt biztosít vásárlóinak. A Samsung egyik partnere, Arik Levy, az ismert mûvész és formatervezõ, mûvészi kivitelû órafelületeket és óraszíjakat is tervezett a legújabb okosórákhoz. Az Arik Levy által tervezett modern számlapok és óraszíjak az egyes kiválasztott értékesítési csatornákon még az idei évben megjelennek.

A Tizen rendszer bõvítésével a Samsung bemutatja a BMW Personal Mobility Companion alkalmazás és az új Gear S3 integrációját is – így a felhasználók kapcsolatot tarthatnak, nem késnek el, és beoszthatják idejüket, miközben még teljesebb autózási élményben lehet részük. A BMW Connected alkalmazással a felhasználók sok egyéb funkció mellett riasztást kaphatnak, ha ideje elindulni a következõ úticéljuk felé, ellenõrizhetik a gépkocsi üzemanyagszintjét, kinyithatják az autót a Gear S3 okoskaróra felületén keresztül. Az okoskarórák közül elsõként a Gear S3-hoz lesz elérhetõ harmadik felek számára a Samsung Knox Tizen Wearable SDK, így lehetõség nyílik a Samsung hordható eszközein testre szabható alkalmazások fejlesztésére és kezelési funkciók megvalósítására. A Samsung Knox biztonsági platformmal a Gear S3 szélesebb üzleti lehetõségeket nyit meg.

Itt a Gear S3: itt az új családtag

Samsung Gear S3

 • Gear S3 frontier Gear S3 classic
 • Modell Bluetooth, LTE Bluetooth
 • Kijelzõ 1,3" kör alakú Super AMOLED
 • 360×360, 278 ppi
 • Színes Always On Display
 • Corning Gorilla Glass SR+
 • Processzor Kétmagos 1,0 GHz
 • Operációs rendszer 2.3.2 Tizen alapú platform viselhetõ eszközökhöz
 • Méret 46×49×12,9 mm
 • 62 g (óraszíj nélküli súly) 46 x 49 x 12,9
 • 57 g (óraszíj nélküli súly)
 • Óraszíj 22 mm
 • Memória 4 GB belsõ memória, 768 MB RAM
 • Csatlakoztathatóság: 3G/LTE, Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, MST, A-GPS/Glonass Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n,
 • NFC, MST, GPS/Glonass
 • Érzékelõk Gyorsulásmérõ, giroszkóp, barométer, pulzusmérõ, fényérzékelõ
 • Akkumulátor 380 mAh
 • Töltés Vezeték nélküli töltés (WPC induktív)
 • Víz- és porállóság IP68 szabvány szerint víz- és porálló

Itt a Gear S3: itt az új családtagKattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei