CES 2018

Új töltő termékcsaládok a Belkintől

2018.01.08

A Belkin a CES 2018 kiállításon rengeteg töltőt mutat be.

Számos újdonság között várható a Belkin kínálatában egy teljesen új, vezeték nélküli töltőcsalád. Jelenleg a Mophie mellett a Belkin az egyetlen gyártó, amely az Apple iPhone X-hez wireless töltőt kínál, mindkét cég egy-egy terméke az Apple oldalán is kapható. A Belkin Boost Up családba összesen négy színben lesz elérhető minden modell, amelyek között megtalálunk dual töltőpadot, dokkkoló jellegű változatot, autós töltős és hagyományos megoldást is.

A normál Qi töltőpad működik Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus, valamint Apple iPhone X telefonnal is, ezt árusítja jelenleg a cég 60 dolláros áron fehér színben. A Boost Up Bold nevű új változat már fekete, pink és navy színben is választható lesz, ráadásul 10W töltést is ígér, így amellett, hogy minden más Qi-képes telefont támogat, az Apple csúcsmobiljait is tudja tölteni. Itt némileg hátrány, hogy a cég 7.5W-on maximálizálta a töltési képességet, amely nem gyorstöltés, hanem nagyjából itt érik el az Apple mobiljai egy átlagos androidos telefon normál töltését. A három új szín mellett összességében kisebb méretű lesz az új Boost Up Bold.

A dokkolóra hajazó vezeték nélküli töltést, ahol a telefon szinte függőleges helyzetben van, Belkin Boost Up Wireless Charging Stand néven kereshetjük a boltokban megjelenés után, álló és fekvő helyzetben is tölthetők a telefonok, így ideális FaceTime videohívások esetén, de akár videót is lehet nézni töltés közben kényelmesen.

A Belkin Wireless Charging Car Mount nevéből is egyértelmű, az autóban a helye. A vezeték nélküli töltő elhelyezhető a szélvédőn vagy a műszerfalon is, itt a töltő vezetéke a tartóból jön ki (kár, hogy nem tűnik kihúzhatónak), így azt kell elvezetni valahol stílusosan a szivargyújtóig.

Végül, de nem utolsósorban érkezik a Belkin Dual Wireless Charging Pad, amelyen egyszerre akár két iPhone is tölthető, egyenként tudják a 10W-ot. Nagyon hasonlít arra az Apple AirPowerre, amelyet a gyártó már bejelentett, ám nem tudni pontosan, mikor kerül egyáltalán a piacra. A Belkin megoldása kiváló választás abban az esetben is, ha egy iPhone és egy androidos készülék van a háznál.

A Belkin gondolt a népszerű helyekre is, hiszen ki ne szeretné tölteni telefonját akár hotelben, étteremben vagy bármilyen más helyen? Erre tesz ajánlatot a cég a Wireless Charging Systemmel, az ebbe a családba tartozó töltőket ugyanis el lehet rejteni asztalba vagy gyakorlatilag bárhová.

A Belkin piacra dobja még a Pocket Power USB-C 10K hordozható akkumulátort, amely támogatja a Quick Charge 3.0-t, a Home Charger 27W-ot, amely a Macbookokhoz készül, valamint ebből egy dual portos megoldást, így a laptopon kívül iPhone vagy iPad is tölthető.

A Belkin elárulta, a Bold és a Stand tavasszal vagy nyáron kerül a boltokba, míg a Mount, a Dual és a System biztos, hogy csak nyáron lesz megvásárolható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Megjelentek az uj iPhone-ok. Ön le fogja cserélni meglévo telefonját az egyik új iPhone-ra?


Igen, eddig is iPhone-om volt
Nem, eddig is iPhone-om volt
Igen, eddig nem iPhone-om volt
Eddig sem volt Iphone-om, most sem leszKorábbi szavazások eredményei