iPad

Új iPad érkezett ultra olcsón

2018.04.03

Az Apple bemutatta Chicagoban több más termék mellett az új, 9.7 colos iPad tabletet.

A táblagép az Apple iPad 9.7 (2017) ráncfelvarrott változata. Különlegessége, hogy teljeskörűen támogatja az Apple Pencilt, amely eddig nem volt jellemző erre az árkategóriára. Az új iPad képátlója és felbontása – 1536×2048 pixel – maradt érintetlen, azonban a frissített Apple A10 Fusion chipset dolgozik a burkolat alatt, amely 40 százalékkal jobb teljesítményt és 50 százalékkal jobb grafikus megjelenítést biztosít a korábbi A9 CPU-hoz képest még úgy is, hogy nem ez a gyártó legerősebb processzora.

Az új iPad 9.7 hardveresen javarészt változatlan, maradt a 8 megapixeles, f/2.4-es hátlapi, a HD felbontású Facetime szelfi kamera, GPS, iránytű, giroszkóp, mindez pedig egy 470 grammos, fém házban, amely mindössze 7.5 mm vékony. Természetesen modelltől függően LTE hálózati támogatás is elérhető.

Ami az extrákat illeti, nem sok mindent tudunk felsorolni, viszont az árat igen. Az új iPad 32 gigabájtos, csak Wi-Fi-s változatban 329 dollárba kerül a tengerentúlon – Európában 349 euró –, az LTE-s modell 459 dollárt kóstál, a 128 gigabájtos darabok felára pedig további 100 dollár.

Az iskolák 30 dollár kedvezménnyel tudják megvásárolni a tabletet ezüst, space grey és az újfajta gold finish színekben. Az Apple Pencil ára 99 dollár, de oktatási célra 10 dollár kedvezmény jár. Az Apple emellett bemutatta a Logitech Crayon stylust is, amely mindössze 49 dollár, így jóval olcsóbban elérhető.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei