iPhone

Pirosítsd az iPhone-od olcsón!

2018.04.12
Címkék:

iPhone

,

Product Red

,

piros

,


Bejön a Product Red széria, de nem tudsz, nem akarsz újat venni csak a piros színért? Van megoldás.

Néha tényleg a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. Már előrendelhető a Product Red iPhone 8 és iPhone 8 Plus, viszont aki már rendelkezik ilyen modellel, nem valószínű, hogy csak a piros szín miatt lecserélné ugyanarra készülékét, nekik és persze a régebbi modellekkel rendelkezőknek szól az alábbi pár ötlet.

A legalapabb természetesen egy jó minőségű tok beszerzése, erre a Spigen kiváló alternatívát nyújt, legyen szó iPhone X, iPhone 7 vagy iPhone 7 Plus/iPhone 8 Plus modellről, 13-15 dollárért minőségi, ráadásul extra vékony, a telefont nem vastagító terméket adnak.

A Torras – nem, nem a csokoládét gyártó cég – 17 dollárért szintén tokot ad, ez szinte egy az egyben másolja az Apple gyári, 40 dolláros Product Red szilikon tokját. Szintén elérhető iPhone X, iPhone 7/8 vagy iPhone 7 Plus/iPhone 8 Plus telefonokra.

A skinek hazánkban kevésbé elterjedtek, legalábbis elvétve látni ezzel a matricával felszerelt telefont. A Colorware és a dbrand a két legnépszerűbb ezen a téren, előbbi 14, utóbbi 12 dollártól árul már piros skint az iPhone-okra.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei