Apple

Összeállt az Apple és az IKEA

2017.08.11

A svéd bútorgyártó több terméke támogatja az Apple HomeKit-et egy szoftverfrissítés után.

Az IKEA intelligens izzói mostantól együttműködnek az Apple otthoni termékeket kiszolgáló rendszerével. A svéd cég a Tradfri okos világítási családot nemrég mutatta be, méghozzá elérhető áron. Év elején bejelentették, hogy idén integrálják a Tradfrit az Apple HomeKit-tel, ez pedig már elérhető, egyszerűen csak szoftvert kell frissíteni a hubokon, extraként pedig már a Philips készülékekkel is működnek az izzók. A termékcsalád idén októberben színes izzókkal bővül.

Az Apple nagyon tolja a HomeKit vonalat, már negyvenhat Apple Store-ban kipróbálhatják az ügyfelek a különféle lehetőségeket, lámpákat, fényeket, hogy reális képet kapjanak arról, otthon mennyire van rá szükségük. Az érkező iOS 11 rendszerben szintén nagy hangsúlyt kap a HomeKit támogatás.

Az IKEA részéről ez egy nagyszerű lépésnek tekinthető, hiszen egyrészt megerősítésként szolgál arra, hogy nagyon is elkötelezettek az intelligens otthonok mellett, másrészt pedig a meglévő ügyfelek számára is ingyen biztosította a plusz szolgáltatást.

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei