9 millió iPhone 5S és iPhone 5C fogyott három nap alatt

2013.09.25| Unwired View

A szakma és a rajongók egyaránt kíváncsian várták, hogyan teljesít az Apple a két idei újdonsággal, az iPhone 5S és az iPhone 5C modellekkel. Nos elárulhatjuk: jól.

A szakma és a rajongók egyaránt kíváncsian várták, hogyan teljesít az Apple a két idei újdonsággal, az iPhone 5S és az iPhone 5C modellekkel. Nos elárulhatjuk: jól. Múlt péntek, tehát szeptember 20-a óta kaphatók a friss modellek. A cupertinoi cég hivatalos sajtóközleményben tájékoztatta az érdeklõdõket, hogy az elsõ hétvégén összesen 9 millió fogyott a kétféle telefonból összesen. Ez abszolút rekordot jelent, bár árnyalt a kép. Idén mutatott be a cég ugyanis elsõként egyszerre két telefont, másrészt szintén most elõször volt elérhetõ elsõ körben 11 országban, ez több mint az eddigi iPhone megjelenések esetében.

Tavaly az Apple iPhone 5 kilenc országban érte el az ötmilliós darabszámot, így arányit tekintve jobbnak mondható talán a 2012-es év e tekintetben. Ezen tényektõl eltekintve tényleg elsõ az Apple, hiszen mely más gyártó mondhatná el, hogy mindössze három nap alatt eladott kilencmillió, frissen megjelent telefont. Az Apple iPhone 5S a legtöbb helyen elfogyott, az Apple ígérete szerint hamarosan mindenhol pótolják a raktárkészleteket, az online megrendelésekhez tartozó telefonok jelentõs része csak hetek múlva kerül a tulajdonosok kezébe.

9 millió iPhone 5S és iPhone 5C fogyott három nap alatt

Az ausztrál The Age úgy tudja, hogy az iPhone 5S-sel ellentétben az iPhone 5C alig fogy, ha elõbbibõl 11 fogy, addig jó, ha egyet vásárolnak a kisebb tudású modellbõl. Az ausztrál értékesítõk szerint rendkívül nehéz eladni a gyengébb változatot, így a megrendelt készülékek mintegy kilencvenöt százaléka még a boltokban van. Ugyanerrõl adott tájékoztatást a brit sajtó is. Az iOS 7 egyébként tényleg rekord gyorsasággal terjedt el, a szeptember 18-a óta letölthetõ frissítés immár több mint kétszázmillió kompatibilis iKészüléken fut.



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei