Apple iPhone 5C hirek és információk

Jön az újabb olcsó iPhone?

Jön az újabb olcsó iPhone?

2015.03.31
| GSM Arena
Múlt héten hallottuk először, hogy az Apple az iPhone 6C modellen dolgozik, amely ezúttal is a fő modell olcsóbb változata lesz.
Az Apple menti a menthetőt: itt a legolcsóbb iPhone

Az Apple menti a menthetőt: itt a legolcsóbb iPhone

2014.03.18
| GSM Arena
Annak ellenére, hogy az Apple iPhone 5S hatalmas siker világszerte, akárcsak elődei, az igazsághoz hozzátartozik, az olcsó iPhone 5C méretes bukás lett.
Nem jött be az iPhone 5c, csökkentik a gyártást

Nem jött be az iPhone 5c, csökkentik a gyártást

2013.10.17
| Phone Arena
A friss hírek szerint az Apple-nek az előzetes információk ellenére sem jött be az olcsó iPhone, így úgy döntött a cég vezetése, hogy lemondanak róla, az erőforrásokat inkább az iPhone 5s-re költik.
Flipcase: így játszhatsz az új iPhone 5c tokoddal

Flipcase: így játszhatsz az új iPhone 5c tokoddal

2013.10.15
| Phone Arena
Gyakorlatilag a bejelentés óta vártuk ezt a fajta megközelítést, ami az Apple iPhone 5c új tokjából már ránézésre egyértelmű: játsszunk vele!
9 millió iPhone 5S és iPhone 5C fogyott három nap alatt

9 millió iPhone 5S és iPhone 5C fogyott három nap alatt

2013.09.25
| Unwired View
A szakma és a rajongók egyaránt kíváncsian várták, hogyan teljesít az Apple a két idei újdonsággal, az iPhone 5S és az iPhone 5C modellekkel. Nos elárulhatjuk: jól.
Apple iPhone 5C és iPhone 5S dobásteszt

Apple iPhone 5C és iPhone 5S dobásteszt

2013.09.24
| Phone Arena
Igen komoly stressz tesztnek vetették alá az Apple új mobiljait, az iPhone 5S és az iPhone 5C készülékeket, hogy kiderüljön, mit bírnak majd egy esetleges hétköznapi szituációban.
Olcsó és színes: megjelent az iPhone 5C

Olcsó és színes: megjelent az iPhone 5C

2013.09.11
| Phone Arena
Az Apple tegnap este hivatalosan is bemutatta az Apple iPhone 5C-t.
iPhone 5C: mint a színes cukorkák

iPhone 5C: mint a színes cukorkák

2013.09.03
| 9to5 Mac
Több fotó bukkant fel, melyeken az olcsó és színes Apple iPhone 5C modellek láthatók. Nem is csúnyák!
Részletesen az Apple iPhone 5C-rõl

Részletesen az Apple iPhone 5C-rõl

2013.08.28
| SIM only radar
Több hónapnyi pletykálás után már csak napok választanak el bennünket az új iPhone modellek bejelentésétõl.
iPhone 5C néven debütál az olcsóság?

iPhone 5C néven debütál az olcsóság?

2013.07.29
| 9to5Mac
Az alábbi fotón egy kosárnyi iPhone 5C nevet viselő csomagolás látható.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei