IKEA hirek és információk

Az IKEA vezeték nélküli töltővé varázsolja az asztalt

Az IKEA vezeték nélküli töltővé varázsolja az asztalt

2021.09.22
| Phone Arena
A vezeték nélküli töltés már régóta jelen van, és az ilyen funkcióval ellátott bútorok sem mennek ritkaságszámba már.
Bluetooth hangszórót az IKEÁ-ból

Bluetooth hangszórót az IKEÁ-ból

2018.04.10
| Android Police
A svéd bútorgyártó saját Bluetooth hangszóró termékcsaládot mutatott be Eneby néven.
Az IKEA kedvez az iPhone 8 tulajoknak

Az IKEA kedvez az iPhone 8 tulajoknak

2017.09.28
| Phone Arena
A svéd bútorgyártó szuper reklámokat készített az új iPhone 8 és iPhone 8 Plus érkezésére.
Összeállt az Apple és az IKEA

Összeállt az Apple és az IKEA

2017.08.11
| Engadget
A svéd bútorgyártó több terméke támogatja az Apple HomeKit-et egy szoftverfrissítés után.
OLED lámpa, ami tölti a telefonodat

OLED lámpa, ami tölti a telefonodat

2015.08.13
| Engadget
Prémium kategóriás asztali lámpát mutatott be az Aerelight az A1 képében. Gyönyörû, beépített vezeték nélküli töltést biztosít és drága.
Wireless töltőt az IKEÁ-ból!

Wireless töltőt az IKEÁ-ból!

2015.04.23
| IKEA
Az IKEA még április elején mutatta be az első olyan dizájnkollekcióját, amelyben gyönyörű és funkcionális lakberendezési termékekbe épített, okostelefonok és táblagépek vezeték nélküli töltésére alkalmas eszköz található.
Vezeték nélküli kollekcióval debütált az IKEA

Vezeték nélküli kollekcióval debütált az IKEA

2015.03.02
| IKEA
Az IKEA hamarosan bemutatja első olyan dizájnkollekcióját, amely gyönyörű és funkcionális lakberendezési termékekbe épített vezeték nélküli töltőegységet tartalmaz okostelefonok és táblagépek számára.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei