OnePlus

Fotózz és nyerj a OnePlus-szal!

2019.04.17

Készíts egy vagy több fotót és nyerj a OnePlus havi játékán!

 

Akik régóta ismerik és követik a gyártót, azok tudják, hogy minden hónapban lehet komoly nyereményekért játszani. Amióta a OnePlus fóruma létezik és egyre jobb fotókat tudnak készíteni az újabbnál újabb modellekkel, logikus volt fotós játék indítása. Áprilisban hat szerencsés egy Explorer Backpack-et nyer 110 euró értékben.

Az e havi játékot a Németországban élő Otto vezényli, aki azóta használ OnePlus mobilt, amióta a gyártó létezik. Javasolja, hogy érdemes a YalmCo tömörítő alkalmazást használni ahelyett, hogy egyszerűen böngészőből feltöltené bárki a nevezésre szánt fotóit, utóbbi esetben ugyanis túlságosan is tömörít a fórum, így nem lesz élvezhető a fotó. A játékban nem kötelező a OnePlus kamera appját használni, lehet akár a Google Camerát is.

Tehát április végéig van idő készíteni egy vagy több fotót OnePlus mobillal és azt a lehető legjobb minőségben feltölteni. Az e havi téma: mutasd be magad a közösségnek, beszéljenek a képek rólad, az életedről, az álmaidról, az érzéseidről. Természetesen kizárólag OnePlus-szal készült fotók játszanak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei