apple

Érkezik az AirPods 3!

2019.10.07
Címkék:

apple

,

airpods 3


A pletykák szerint az Apple 2018 eleje óta dolgozik a harmadik generációs AirPods-on.

A pletykák szerint az Apple 2018 eleje óta dolgozik a harmadik generációs AirPods-on. Ha minden a terv szerint megy, a legújabb fülhallgató-pár október végén érkezik. A Phone Industry designer tervezője rengeteg képet osztott meg a közelgő AirPods 3-ról.

 

Az Apple AirPods sorozatának drasztikus irányváltását tükrözve az új verzió úgy tűnik, hogy észrevehetően rövidebb szárra épül, amely a szokásos hosszúságának körülbelül egyharmadát jelenti. Az első és a második generációs modellekben ez a terület otthont ad az akkumulátornak, ami azt jelenti, hogy az AirPods 3 méretének csökkentése rövidebb akkumulátor-élettartamot eredményezhet. Várhatóan fel lesz szerelve az Apple legújabb H1-chipével, amelyet az év elején mutattak be vagy egy újabb verzióval, amely feltehetően Apple H2-ként kerül forgalomba.

 

A pletykák szerint az AirPods 3 vagy az AirPods Pro - nem egyértelmű, hogy az Apple mely marketingnevet választotta - fekete színben vásárolható meg a szokásos fehér opció mellett. Funkció szempontjából a kiemelkedő elem várhatóan az aktív zajcsökkentés lesz. A részletek jelenleg korlátozottak, de a pletykák szerint az AirPods 3/Pro több, különféle figyelési módot támogat, köztük a „Fókuszmód-ot”, amely lehetővé teszi a zajszűrést. További fontos kiegészítés a vízállóság, ami a jelenlegi AirPods-okban nem található meg. Ez azt jelenti, hogy edzés közben nem kell aggódnia az izzadság miatt, vagy akár olyan egyszerű dolgoktól, mint az eső.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei