Apple bejelentés március 2-án!

2021.02.18| GSM Arena

Az Apple márciusban jelentheti be az AirTageket, a mini LED-es iPad Pro-t és az AirPods 3-at.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Különböző iparági bennfentesek szerint az Apple márciusban legalább három új eszközt mutathat be. Jon Prosser megerősítette, hogy az AirTags, az Apple Tile trackerje és egyben a Galaxy Smart Tag riválisa márciusban jelenik meg. Azt is elárulta, hogy a következő Apple iPad Pro reális lehet egy márciusi bemutatóra. Fontos megjegyezni, hogy a Prossernek vegyes információi voltak eddig az AirTagekkel kapcsolatban, anno biztosra ígérte, hogy az Apple októberi M1-es rendezvényére érkeznek.

Az iPad Pro várhatóan elődjével egyező dizájnt kap, mellé pedig a Bionic A14 chipset erősebb változatát rejti. A források szerint a 12,9 hüvelykes iPad Pro kapja meg először az új mini LED technológiát, szó sincs a 11 hüvelykes iPad Pro-ról.

Végül a LeaksApplePro hozzáteszi, hogy az Apple márciusban bemutatja az AirPods 3-at is. Jelenleg nagyon keveset tudunk az AirPods 3-ról, érkezhet akár AirPods Pro dizájnnal, ám ANC nélkül, ilyen kombinációban akár 20%-kal olcsóbb is lehetne, mint a jelenlegi AirPods Pro.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei