OnePlus

A OnePlus beszámítja a régi mobilodat

2018.05.10

A kínai gyártó teljesen új programmal állt elő, beszámít régi telefont új OnePlus 6 vásárlásnál.

A beszámítási lehetőség méretesen lecsökkentheti a OnePlus 6 árát azoknak, akik május végéig előrendelik, megrendelik a telefont, az akció ugyanis addig tart csak. Számunkra jó hír, hogy egyelőre csak az európai vásárlók élhetnek ez zel a lehetőséggel, más kontinensen élők nem.

A programban bármilyen márkájú készüléket be lehet adni, természetesen a Samsung, az Apple, a Sony, a Huawei vagy a Google modelljeit drágábban számítják be, a legtöbbet azonban OnePlus 3 vagy újabb OnePlus modellért fizetnek. A beszámításhoz a OnePlus-szal közölni kell a beszámítani kívánt modell nevét és állapotát, erre válaszban kapják a vásárlók a beszámítási árat. Ha ezt elfogadja, akkor be kell csomagolni a telefont, elküldeni a OnePlus számára, majd „cserébe” érkezik a OnePlus 6.

Elvileg arra is van megoldás, hogy előbb meg kell venni a OnePlus 6-ot és csak a kézhez kapás után kell visszaküldeni a régit, ám az még nem tiszta, hogy ilyen esetben hogyan oldja meg a cég a pénz visszajuttatását. A részletek tisztázásához a OnePlus 6 bejelentését meg kell várni, erre május 16-ig kell csak várni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei