A Google javítja az Android 15 Beta hibáit

2024.04.25| 9to5Google

Legyen részese a legújabb Android 15 Beta frissítésnek, amely gyorsan reagál sokak által jelzett hibákra! Te találkoztál a legutóbbi frissítés óta hibával? Most ennek vége lehet!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Google mindössze három nappal a legutóbbi frissítés után már terjeszti az Android 15 Beta 1.2 verzióját, amely egy sor fontos hibajavítást tartalmaz. Az új verzió, az AP31.240322.027, áprilisi biztonsági javítással érkezik, és már elérhető minden támogatott eszközön, beleértve a Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel Tablet, Pixel Fold, Pixel 8 és Pixel 8 Pro modelleket is.

Az Android 15 Beta 1.2 javított néhány kritikus hibát, amelyekkel számos felhasználó találkozott az előző verzióban. Ezek közé tartozik az alkalmazások időnkénti befagyása és az "Az alkalmazás nem válaszol" üzenet megjelenése, ami számos felhasználónak okozott bosszúságot. Emellett a rendszer teljesítményét is javították, hogy egyes esetekben csökkentsék az akkumulátor lemerülését is.

A Google javítja az Android 15 Beta hibáit

A frissítés tartalmaz továbbá javításokat a rendszerbeállítások alkalmazás összeomlására, amikor ujjlenyomatot próbáltunk hozzáadni, valamint azokra a hibákra is megoldást nyújt, amelyek megakadályozták a rendszer visszalépő gesztusának megfelelő működését. A képernyő villogását is sikerült megszüntetni.

Az Android Beta for Pixel programban részt vevő összes jogosult készülék tulajdonosai egy OTA-frissítést kapnak a Beta 1.2 verzióra. Az alábbiakban látható, hogy milyen módon érhető el a frissítés az egyes Pixel készülékekre:

- Google Pixel 8 Pro - OTA-frissítés - Factory Image
- Google Pixel 8 - OTA-frissítés - Factory Image
- Google Pixel Tablet - OTA-frissítés - Factory Image
- Google Pixel Fold - OTA-frissítés - Factory Image
- Google Pixel 7a - OTA-frissítés - Factory Image
- Google Pixel 7 Pro - OTA-frissítés - Factory Image
- Google Pixel 7 - OTA-frissítés - Factory Image
- Google Pixel 6a - OTA-frissítés - Factory Image
- Google Pixel 6 Pro - OTA-frissítés - Factory Image
- Google Pixel 6 - OTA-frissítés - Factory Image


A Google gyors és hatékony módon reagálva orvosolja az Android 15 Beta korai hibáit, hogy a felhasználók számára zökkenőmentes és kényelmes élményt biztosítson.

Mi az OTA-frissítés? 

Az "OTA frissítés" rövidítés az "Over-The-Air frissítést" jelenti. Az OTA frissítések általában automatikusan érkeznek az eszközre, de néha kézzel is ellenőrizhetők vagy engedélyezhetők. Amikor elérhetővé válik egy új frissítés, az eszköz értesítést küld, és az felhasználó engedélyével vagy automatikusan letöltheti és telepítheti az új verziót.

Ezek a frissítések rendszeresen tartalmaznak biztonsági javításokat, hibajavításokat, új funkciókat vagy teljesítményjavításokat, így fontos, hogy az eszköz mindig naprakész legyen az ilyen típusú frissítésekkel.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei