Android 4.2.2: az új funkciók

2013.02.15| Android Police

A Google hivatalosan is kiadta az Android 4.2.2 verziószámú rendszert a támogatott készülékekre, legalábbis elkezdődött a frissítés sorozat.

A Google hivatalosan is kiadta az Android 4.2.2 verziószámú rendszert a támogatott készülékekre, legalábbis elkezdődött a frissítés sorozat. Újdonság, hogy letöltés közben a redőnyön nemcsak az épp letöltés alatt álló fájl neve látszik, de a pontos idő, a hátralévő idő és százalékban mutatva a letöltés is. A toggle-okhoz (értesítési sáv lehúzásánál fent látható gyorsikonok) tartozó gyorsbeállítás új funkciót kapott, így rövid nyomás esetén az adott opció beállítása ugrik fel, ez egyelőre a Wi-Fi és a Bluetooth toggle-t érinti, a hosszú nyomás pedig végre nem a beállításokba visz, hanem tényleges gyorsikonként működik. A fentieken kívül új hangok is kerültek a rendszerbe, így például a vezeték nélküli töltést jelző hang, de módosult a merülőben lévő akkumulátor figyelmeztetője is, amely jóval szolidabb.

Android 4.2.2: az új funkciók

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei