Android 4.2.2: az új funkciók

2013.02.15| Android Police

A Google hivatalosan is kiadta az Android 4.2.2 verziószámú rendszert a támogatott készülékekre, legalábbis elkezdődött a frissítés sorozat.

A Google hivatalosan is kiadta az Android 4.2.2 verziószámú rendszert a támogatott készülékekre, legalábbis elkezdődött a frissítés sorozat. Újdonság, hogy letöltés közben a redőnyön nemcsak az épp letöltés alatt álló fájl neve látszik, de a pontos idő, a hátralévő idő és százalékban mutatva a letöltés is. A toggle-okhoz (értesítési sáv lehúzásánál fent látható gyorsikonok) tartozó gyorsbeállítás új funkciót kapott, így rövid nyomás esetén az adott opció beállítása ugrik fel, ez egyelőre a Wi-Fi és a Bluetooth toggle-t érinti, a hosszú nyomás pedig végre nem a beállításokba visz, hanem tényleges gyorsikonként működik. A fentieken kívül új hangok is kerültek a rendszerbe, így például a vezeték nélküli töltést jelző hang, de módosult a merülőben lévő akkumulátor figyelmeztetője is, amely jóval szolidabb.

Android 4.2.2: az új funkciók

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei