16 millióan választották a P30 szériát

2019.09.09| Android Authority
Címkék:

IFA 2019

,

Huawei

,

rekord

,

P30


Ha neked is P30-ad van, úgy egy vagy a 16 millió rajongóból.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A vállalat Huawei P szériája évek óta az egyik legjobban teljesítő termékcsalád, egyesíti a csúcs- és a középkategória legjobb részleteit. A kínai cég bejelentette, hogy a P30 család a valaha volt legsikeresebb széria a cég életében. Twitteren olvasható a bejelentés, mely szerint 16.5 millió darabot szállított le a gyártó hat hónap alatt, ez pedig összesen 53 százalékos értékesítési növekedést jelentett számokban kifejezve.

Ez a szám elképesztően jó eredmény önmagában is, de figyelembe véve az Egyesült Államok kereskedelmi tilalmát még kiemelkedőbb. Igaz, a tilalom az európai és kínai eladásokat nem érintette. Összességében a P30 széria továbbvitte a P20 család sikerét, ez utóbbi ugyanis 16 milliós leszállított darabszámot mondhatott el tavaly kilenc hónap után. Hasonló értékesítést feltételezve újabb három hónap múlva a P30 szállítások elérhetik akár a 20 milliós számot.

16 millióan választották a P30 szériát

Nem túl nehéz megérte a Huawei P30 modellek sikerét, elvégre a Lite következetesen, mindig kiváló ár-érték arányt biztosít, míg a Pro a 2019-es év egyik zászlóshajója. A Huawei P30 Pro méretes, 4200 mAh kapacitású akkumulátort, 40 wattos gyorstöltést, Kirin 980 processzort, ötszörös periszkópos zoom kamerát nyújt a vásárlóknak, emellett még RYYB érzékelőt is kapott a 40 megapixeles, hátlapi fő kamerához, ennek köszönhetően éjszakai fotózásnál is osztályvezető teljesítményt kapunk.

16 millióan választották a P30 szériát

Ennek ellenére a Huawei komoly értékesítési kihívással néz szembe, ugyanis hamarosan bemutatja a Mate szériát, a Mate 30-ak viszont nem kapnak előre telepített Google szolgáltatásokat. Nem kizárható, hogy a tiltás miatt késni fog a termékcsalád bejelentése és piacra kerülése egyaránt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei