Úgy viszik a Galaxy S22 modelleket az infláció ellenére, mint a cukorkát

2022.07.29| Android Police

A Samsung második negyedéves számai jelenleg nem az iparági normák, sokkal jobban áll a cég a többiekhez képest.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az idén emelkedő megélhetési költségek és a globális bizonytalanság miatt sok technológiai vállalat küzd, hogy lépést tartson a múlt végtelen növekedésével. Még a Facebook, az Apple és az Intel, amelyek mind a hihetetlenül nyereséges vállalatok, nem értek el olyan rózsás számokat 2022 második negyedévében, mint várták.

A Samsung esetében azonban a helyzet más. Úgy tűnik, hogy a vállalat legjobb termékeit, mint például a Galaxy S22-t és a Tab S8-at, úgy viszik, mint a cukrot – ez az egyik olyan dolog, amely segít lerázni a technológiai ágazatot sújtó keresleti és kínálati problémákat.

Negyedéves eredményjelentésében a Samsung elárulta, hogy nyeresége 12%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest. A vállalat ezt leginkább a chipje és a szélesebb DX divízió sikerének tulajdonítja, amely olyan dolgokat foglal magában, mint a kijelzők, az üzletközpontú termékek és az orvosi berendezések. A vállalat azonban külön megemlíti az Androidos piacon elért sikereit olyan eszközökkel, mint a Galaxy S22 és a Galaxy Tab S8.

Úgy viszik a Galaxy S22 modelleket az infláció ellenére, mint a cukorkát

Ezek a jó számok azután jelentek meg, hogy a Samsung különféle közép- és belépőszintű telefonokat halmozott fel a világ különböző pontjain található raktáraiban, egyértelművé téve, hogy a vállalat nehezebben tudja eladni termékeit a szűkebb pénztárcájú embereknek. Ez azonban nem feltétlenül véletlen. A 2022-es CES alatt a vezetők zárt ajtós ülésén a Samsung a hírek szerint az Apple-lel való fej-fej melletti versengést kereste idén ahelyett, hogy a piacot olcsóbb készülékekkel árasztaná el. Úgy tűnik, ez a stratégia már kezd kifizetődni.

A jó számok éles ellentétben állnak a közelmúltban a DRAM-gyártási problémákkal kapcsolatos incidenssel, amely pánikba sodorta a befektetőket, akik eladták Samsung részvényeiket. Emiatt a cég részvényei a valaha volt legalacsonyabb árfolyamra estek az elmúlt 22 hónapban. A számok azonban ismét jobbnak tűnnek, és a Q2 jelentések még tovább emelkedhetnek.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

2023.07.26
| 9to5 Mac
A Nothing Phone (2) egy egyedülálló Android okostelefon, amely a hónap elején jelent meg a piacon. 246 ezer forintos ára ellenére lenyűgöző specifikációkkal rendelkezik, és még az iPhone 14 Plus-t is le tudta győzni egy sebességteszten.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei