Úgy viszik a Galaxy S22 modelleket az infláció ellenére, mint a cukorkát

2022.07.29| Android Police

A Samsung második negyedéves számai jelenleg nem az iparági normák, sokkal jobban áll a cég a többiekhez képest.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az idén emelkedő megélhetési költségek és a globális bizonytalanság miatt sok technológiai vállalat küzd, hogy lépést tartson a múlt végtelen növekedésével. Még a Facebook, az Apple és az Intel, amelyek mind a hihetetlenül nyereséges vállalatok, nem értek el olyan rózsás számokat 2022 második negyedévében, mint várták.

A Samsung esetében azonban a helyzet más. Úgy tűnik, hogy a vállalat legjobb termékeit, mint például a Galaxy S22-t és a Tab S8-at, úgy viszik, mint a cukrot – ez az egyik olyan dolog, amely segít lerázni a technológiai ágazatot sújtó keresleti és kínálati problémákat.

Negyedéves eredményjelentésében a Samsung elárulta, hogy nyeresége 12%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest. A vállalat ezt leginkább a chipje és a szélesebb DX divízió sikerének tulajdonítja, amely olyan dolgokat foglal magában, mint a kijelzők, az üzletközpontú termékek és az orvosi berendezések. A vállalat azonban külön megemlíti az Androidos piacon elért sikereit olyan eszközökkel, mint a Galaxy S22 és a Galaxy Tab S8.

Úgy viszik a Galaxy S22 modelleket az infláció ellenére, mint a cukorkát

Ezek a jó számok azután jelentek meg, hogy a Samsung különféle közép- és belépőszintű telefonokat halmozott fel a világ különböző pontjain található raktáraiban, egyértelművé téve, hogy a vállalat nehezebben tudja eladni termékeit a szűkebb pénztárcájú embereknek. Ez azonban nem feltétlenül véletlen. A 2022-es CES alatt a vezetők zárt ajtós ülésén a Samsung a hírek szerint az Apple-lel való fej-fej melletti versengést kereste idén ahelyett, hogy a piacot olcsóbb készülékekkel árasztaná el. Úgy tűnik, ez a stratégia már kezd kifizetődni.

A jó számok éles ellentétben állnak a közelmúltban a DRAM-gyártási problémákkal kapcsolatos incidenssel, amely pánikba sodorta a befektetőket, akik eladták Samsung részvényeiket. Emiatt a cég részvényei a valaha volt legalacsonyabb árfolyamra estek az elmúlt 22 hónapban. A számok azonban ismét jobbnak tűnnek, és a Q2 jelentések még tovább emelkedhetnek.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei