6.7 millió 5G-s mobilt hozott a Samsung tavaly

2020.01.17| Samsung

A Samsung több mint 6,7 millió 5G képes Galaxy eszközzel hozta el 2019-ben az 5G technológiát.

A Samsung bejelentette, hogy 2019-ben világszerte több mint 6,7 millió 5G képes Galaxy okostelefont hozott forgalomba, így tette lehetővé a felhasználók számára, hogy megtapasztalják a sebesség és a teljesítmény új szintjét. A Samsung 2019 novemberi adatok szerint a globális okostelefon-piac 53,9 százalékát tette ki és az öt különböző 5G képes készülékének, a Galaxy S10 5G-nek, Note10 5G-nek, Note10+ 5G-nek, valamint a nemrég bemutatott Galaxy A90 5G-nek és Galaxy Fold 5G-nek köszönhetően egyike a piacvezető vállalatoknak.

A felhasználók már alig várják, hogy felfedezzék az 5G-ben rejlő lehetőségeket, és mi büszkék vagyunk arra, hogy az erre leginkább alkalmas eszközök széles választékát biztosíthatjuk számukra – mondta el TM Roh, a Samsung informatikai és mobil kommunikációs részlegének elnöke és kutatás és fejlesztési vezetője. – A vállalat számára 2020 az 5G éve lesz, ennek megfelelően még több termékkategóriába és még több felhasználóhoz hozzuk el azokat az élményeket, amelyekre korábban talán nem is gondoltak.”

Dél-Koreában már 2020 első negyedévében elérhető lesz a Galaxy Tab S6 5G, az egyik első 5G képes táblagép, amely egyesíti a kiemelkedő hálózati sebességet a Galaxy Tab sorozattól megszokott funkciókkal és teljesítménnyel. Prémium kijelzője, multimédiás képességei és 5G csatlakoztathatósága lehetővé teszik, hogy a felhasználók a Galaxy Tab S6 5G-vel kiemelkedő minőségű videóhívásokat indítsanak és fogadjanak, élő- és visszajátszott videókat nézzenek, valamint felhőalapú és online többjátékos játékokban mérjék össze a tudásukat barátaikkal.

“Az 5G képes okostelefonok 2019-ben a világon eladott készülékek 1 százalékát tették ki. 2020-ban igazi áttörés jöhet, az 5G képes készülékek aránya várhatóan 1 687 százalékkal növekszik és az okostelefonok piacának 18 százalékát teszik majd ki – mondta el Neil Shah, a Counterpoint Research kutatási elnökhelyettese. – A Samsung az egyik vezető vállalat, amely teljes körű megoldásaival, így 3GPP standardokhoz való hozzájárulásával, félvezető eszközeivel, mobil és hálózati eszközökkel is támogatja az 5G piac fejlődését. Az 5G technológia előrelátható gyors és széles körű elterjedése lehetőséget ad a Samsung számára, hogy felhasználja a korai alkalmazásból származó tapasztalatait és a következő évtizedben tovább bővítse üzleti lehetőségeit ezen a területen.”

6.7 millió 5G-s mobilt hozott a Samsung tavaly

A Samsung közel egy évtizede tesz azért a szolgáltató partnereivel, a szabályozó testületekkel és a kormányzati szervezetekkel együttműködve, hogy az 5G technológiát a laboratóriumi körülmények közül a mindennapi életbe is eljuttassa és a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa. Az olyan iparági csoportok, mint a 3GPP és az O-RAN Szövetség kiemelt tagjaként a Samsung célja, hogy nyitott, együttműködésen alapuló közösségeket építsen, amelyek segítik az 5G terjedését mind az üzleti, mind pedig a magánfelhasználók körében.

Az elmúlt évben az 5G képes készülékek széles körének bemutatásán túl a vállalat több jelentős mérföldkövet is elért. A Samsung biztosította az eszközöket a világ első kereskedelmi 5G hálózatához Dél-Koreában és globális szolgáltató partnereivel együttműködve további 5G hálózatok kiépítését és 5G élmények megvalósítását támogatja.

A 2020-as évben a Samsung a piacvezetők között mutatja be újabb 5G innovációit, olyan megoldásokkal, amelyek tovább növelik az 5G képes Galaxy okoseszközök sebességét, teljesítményét és biztonságát. Ezek a fejlesztések még szélesebb körben teszik elérhetővé a mobil élmények új korszakát, ezzel megváltoztatják a kommunikációs és tartalomfogyasztási szokásokat. 

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei