Nagyot lépett előre az 5G technológia

2016.11.02| Samsung

A KT és a Samsung sikeresen létrehozta a világ első 5G kapcsolatát végpontok közötti 5G hálózatokon keresztül.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A KT (Korea Telecom) és a Samsung Electrnics bejelentette, hogy közösen sikerült létrehozniuk és bemutatniuk a világ első 5G kapcsolatát végpontok közötti 5G technológiákra épülő hálózaton keresztül. A tesztre Dél-Koreában, Suwon városában került sor, a Samsung Digital City nevű fejlesztőközpontjában. A prototípus bázisállomások és saját fejlesztésű specifikációkon alapuló készülékek közötti kapcsolatot demonstráló más bemutatóktól eltérően a KT és Samsung bizonyítási koncepciója a PyeongChang 5G Special Interest Group (SIG) közös specifikációját használja, amelyet szolgáltatók és forgalmazók globális csoportja fejlesztett ki. Ez a csoport jelenleg az 5G mobilszolgáltatások legfontosabb műszaki követelményeinek meghatározásán dolgozik, és arra készül, hogy 2018 elején üzembe helyezi a világ első 5G mobilszolgáltatásának próbaváltozatát.

„A mai siker arra a közös specifikációra épül, amely az iparág több vezető szereplőjének együttműködésével készült el, és amely alapul szolgál majd ahhoz, hogy a 2018-as pyeongchangi téli olimpián kiépíthessük a világ első 5G mobilszolgáltatásának próbaváltozatát” – mondta el Sungmok Oh, a KT hálózati divíziójának vezetője. - „2016-ban a KT továbbra is azon dolgozik, hogy tesztelje a különböző gyártók rendszerei közötti 5G együttműködést, 2017-ben pedig már egy teszthálózatot állítunk üzembe részletesebb vizsgálatok céljából.”

Nagyot lépett előre az 5G technológia

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy sikerült létrehoznunk a világ első végpontok közötti 5G kapcsolatát csupán néhány hónappal azt követően, hogy véglegesítettük a PyeongChang 5G SIG közös specifikációt” – mondta le Paul Kyungwhoon Cheun, a Samsung Electronics Next Generation Communications Team vezetője és ügyvezető alelnöke. - „A Samsung lelkesen folytatja az együttműködést az iparág legfontosabb globális szereplőivel, hogy tovább haladjunk a jövő legújabb generációs megoldásai felé, és minél hamarabb beépítsük az 5G technológiát a mindennapi kommunikációba.”

A 28 GHz-es spektrumot alkalmazó mai teszt során a KT és a Samsung bemutatta a vezeték nélküli kapcsolatok teljes szinkronizálását, az IP-címek kiosztását, a biztonsági protokollok megvalósítását és a készülékek internetes elérését egy 5G virtualizált maghálózaton keresztül. A teszt sikere jól mutatja az iparági együttműködés erejét és az 5G technológiák készültségi fokát, miközben minden érintett fél arra készül, hogy még 2020 előtt beindulhasson ez első kereskedelmi célú 5G hálózat.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei