Több új funkciót is várhatunk az iOS 17-ben

2023.03.27| 9to5 Mac
Címkék:

iOS 17


Gurman szerint az iOS 17 eredetileg hibajavításokra és teljesítményjavításokra összpontosított, és nem annyira új funkciókra.

Az Apple Reality headset operációs rendszerének fejlesztése az iOS 17 funkciófejlesztésének előtérbe helyezése miatt már prioritást kapott - mondta Gurman korábban. Azonban Gurman szerint a stratégia eltért az eredeti tervtől, és az iOS 17 most már több jelentős új funkcióval fog rendelkezni.

A frissítés több javítást és új funkciót kínálhat, például egy új generációs CarPlay élményt, változtatásokat Siri-n, támogatást a sideloadinghoz és alternatív alkalmazásboltokhoz, támogatást az Apple mixed-reality headsetjéhez és még sok mást.

Gurman szerint az iOS 17 több olyan "kellemes funkciót" tartalmaz majd, amelyek a felhasználók által leginkább kért funkciókat célozzák meg. Azonban nem számoltak be konkrét funkciókról. Az iOS 17 belső kódneve "Dawn".

Több új funkciót is várhatunk az iOS 17-ben

Az Apple hivatalosan a WWDC-n júniusban jelenti be az iOS 17-et, valamint más nagyobb operációs rendszer verziókat, mint például a watchOS 10, tvOS 17 és macOS 14. Továbbá várható, hogy a WWDC-n az Apple bemutatja a hosszú ideje várt headset projektet is - amelyen "xrOS"fog futni.

A legújabb hírlevélben Gurman azt mondta, hogy a headset múlt héten belső bemutatón szerepelt az Apple vezetői számára a Steve Jobs Theater-ben, ez egy másik jel arra, hogy a projekt közeledik a nyilvános bemutatásához.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei