Több új funkciót is várhatunk az iOS 17-ben

2023.03.27| 9to5 Mac
Címkék:

iOS 17


Gurman szerint az iOS 17 eredetileg hibajavításokra és teljesítményjavításokra összpontosított, és nem annyira új funkciókra.

Az Apple Reality headset operációs rendszerének fejlesztése az iOS 17 funkciófejlesztésének előtérbe helyezése miatt már prioritást kapott - mondta Gurman korábban. Azonban Gurman szerint a stratégia eltért az eredeti tervtől, és az iOS 17 most már több jelentős új funkcióval fog rendelkezni.

A frissítés több javítást és új funkciót kínálhat, például egy új generációs CarPlay élményt, változtatásokat Siri-n, támogatást a sideloadinghoz és alternatív alkalmazásboltokhoz, támogatást az Apple mixed-reality headsetjéhez és még sok mást.

Gurman szerint az iOS 17 több olyan "kellemes funkciót" tartalmaz majd, amelyek a felhasználók által leginkább kért funkciókat célozzák meg. Azonban nem számoltak be konkrét funkciókról. Az iOS 17 belső kódneve "Dawn".

Több új funkciót is várhatunk az iOS 17-ben

Az Apple hivatalosan a WWDC-n júniusban jelenti be az iOS 17-et, valamint más nagyobb operációs rendszer verziókat, mint például a watchOS 10, tvOS 17 és macOS 14. Továbbá várható, hogy a WWDC-n az Apple bemutatja a hosszú ideje várt headset projektet is - amelyen "xrOS"fog futni.

A legújabb hírlevélben Gurman azt mondta, hogy a headset múlt héten belső bemutatón szerepelt az Apple vezetői számára a Steve Jobs Theater-ben, ez egy másik jel arra, hogy a projekt közeledik a nyilvános bemutatásához.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

2023.07.26
| 9to5 Mac
A Nothing Phone (2) egy egyedülálló Android okostelefon, amely a hónap elején jelent meg a piacon. 246 ezer forintos ára ellenére lenyűgöző specifikációkkal rendelkezik, és még az iPhone 14 Plus-t is le tudta győzni egy sebességteszten.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálni



Korábbi szavazások eredményei