Szeptember 14: Apple iPhone 13 bejelentés

2021.09.09| GSM Arena
Címkék:

Apple iPhone 13


Az Apple megerősítette a szeptember 14-i dátumot, amikor is bejelenti az iPhone 13 termékcsaládot.

Az Apple bejelentette, hogy szeptember 14-én rendezvényt tart. A „California Streaming” esemény az utolsó néhány bejelentéshez hasonlóan előre felvett lesz és több platformon is közvetítésre kerül.

Mivel ez szeptemberi esemény, nyugodtan feltételezhetjük, hogy az Apple itt mutatja be a hagyományoknak megfelelően az új generációs iPhone családot. Míg az Apple tavaly elmulasztotta ezt a saját maga által megszabott határidőt gyártási problémák miatt, a dolgok jó úton haladnak 2021-ben.

Szeptember 14: Apple iPhone 13 bejelentés

Bár nem sok mindent tudunk a közelgő iPhone-okról, a pletykák egyik állandó eleme a magas frissítési gyakoriságú kijelző jelenléte, ám valószínűleg csak a Pro modellekben. A tipikus fejlesztések, mint például a továbbfejlesztett kamera és a gyorsabb lapkakészlet is adottak.

Logikus feltételezni, hogy a vállalat az Apple Watch frissített verzióját, a Series 7-et is piacra dobja. A hatodik generációs modell tavaly szeptemberben érkezett és olyan funkciókat hozott, mint a vér oxigénérzékelője, az EKG és egy olcsóbb SE változat.

A hagyományokhoz híven az Apple valószínűleg megjelenési dátumokat is közöl minden operációs rendszerének következő verziójához, beleértve az iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és macOS Monterey rendszereket.

A California Streaming eseményt élőben közvetítik az Apple.com webhelyen, amely bármely asztali vagy mobil böngészőn keresztül megtekinthető. Ezenkívül az eseményt Apple TV-n vagy bármely eszközön is megtekintheti az Apple TV alkalmazással.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei