Képen pózol a dummy iPhone 13 család

2021.06.24| GSM Arena

Pár hónap van még a várva várt iPhone 13 család bejelentéséig és kiadásáig.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az új iPhone-ok általában dedikált eseményt kapnak szeptember első felében és később, de javarészt még a hónap folyamán megjelennek. Mivel szeptember közeledik, az iPhone 13-mal kapcsolatos hírekből egyre többet kapunk, amelyek közül a legfrissebb nagyon jó képet nyújt a közelgő iPhone 13-as modellekről.

Leakster Sonny Dickson, más néven @SonnyDickson Twitteren megosztott egy képet az iPhone 13 mini, az iPhone 13, az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max dummyjairól, amelyek jól prezentálják, mi várható az ősszel. A dummyk általában a tényleges eszközök durva ábrázolásai, segítenek a megjelenítésben.

Képen pózol a dummy iPhone 13 család

A legnagyobb különbség itt az iPhone 13 és az iPhone 13 mini fényképezőgépének megújult elhelyezése, amelyek átlós dizájnt kaptak, ellentétben az iPhone 12, iPhone 12 mini és iPhone 11 függőlegesével. Az megjelenés segíthet megkülönböztetni az újabb modelleket a régebbi iPhone-októl.

Szintén újdonság a megújult, impozáns kamerasziget, amely az iPhone 13 Pro Max hátulját díszíti. Kicsit nagyobb, mint az iPhone 12 Pro Max-on. Sajnos nem látjuk a dummyk előlapját, amely a pletykák szerint kissé kisebb notch-ot kapnak.

Ami az iPhone 13-at illeti, adott lesz egy 5nm-es Apple Bionic chipset, itt debütál az LTPO OLED kijelző változó frissítési gyakorisággal először az iPhone-okon (bár csak az iPhone 13 Pro és a Pro Max modelleken), akad majd portré mód, valamint nagyobb, f/1.8 rekesz az ultraszéles fényképezőgéphez.

A Touch ID a pletykák szerint a nagy visszatérést jelenti az idei modellekben: állítólag az iPhone 13 kijelzőjébe beágyazott ujjlenyomat-szkennert kapunk, amely még jobban kiegészíti a Face ID-t és a biometrikus adatokat.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei