Minden az iPhone 13-ról

2021.09.16| GsmArena
Címkék:

Apple iPhone 13


Azonos külsővel, kisebb-nagyobb belső változtatásokkal érkezett meg az iPhone 13.

Az új iPhone 13 már ismerős dizájnnal, de számos frissítéssel érkezett. A Super Retina XDR panelek átlói változatlanok maradtak, így ismét egy 6,1 hüvelykes kijelzőt kaptunk, azonban 28%-kal világosabb, így eléri az akár 800 nit maximális kültéri fényerőt is. Az új képernyő támogatja a Dolby Vision, a HDR10 és a HLG szabványokat is. Továbbra se kapta meg a 120 Hz-es frissítési frekvenciát, így a szokásos 60 Hz-es kijelző maradt.

Minden az iPhone 13-ról

Az iPhone 13 a vadonatúj Apple A15 chipet használja, amely jelenleg a leggyorsabb lapkakészlet, ami a piacon van. Az új Apple 15 chipnek köszönhetően olyan funkciókkal rendelkezik a készülék, mint a hang- és képfelismerés, dupla annyi gyorsírtótár, új videó kódolók és dekódolók.

Minden az iPhone 13-ról

Ami a kamerákat illeti, az iPhone 13 hátoldalán két kamerát helyeztek el, melyek közül a főegység 12 MP-es és ehhez csatlakozik egy 12 MP-es ultraszéles egység is. Az előlapon egy 12 MP-es TrueDepth szelfikamera kapott helyet.

Minden az iPhone 13-ról

Elődjeihez képest nagyobb akkumulátort kapott, azonban az Apple nem osztott meg pontos adatokat erről, de azt tudjuk, hogy akár 1,5 órával tovább fogja bírni, mint az előző generáció. A nagyobb akku, nagyobb súlyt is jelent, 174 grammal nőtt a készülék tömege, illetve 0,24 mm-rel vastagabb is lett.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Minden az iPhone 13-ról

Az energiahatékonyság érdekben, amikor nincs szükség nagyobb sebességre, a telefon automatikusan az LTE hálózatra vált az 5G helyett. A legkisebb memória kapacitás 128 GB lett, ezen túl elérhető lesz 256 GB-os és 512 GB-os kiadásban is. Öt szín közül lehet majd választani, melyek mind alumínium borítást kaptak.

Minden az iPhone 13-ról

Szeptember 17-től lehet előrendelni, azonban csak szeptember 24-től kezdik el az iPhone-ok szállítását.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei