Rá is fér: jóval könnyebb lesz az új Apple Watch Ultra

2023.07.25| 9to5 Mac
Címkék:

Apple Watch Ultra


Ha még soha nem próbálta, nem tudja, de az Apple Watch Ultra súlya csaknem kétszerese a legkönnyebb Series 8-nak, és még mindig jóval nehezebb, mint a 45 mm-es modellek.

Ezen az Apple idén változtatni kíván, egy kínai forrás szerint, aki helyesen kiszivárogtatta egy sárga iPhone 14 modell bevezetését. Már márciusban a kínai Weibo felhasználó, Setsuna Digital azt mondta, hogy az Apple új sárga szín bevezetését tervezi az alapmodell iPhone 14 és az iPhone 14 Plus számára. Ezt pár nappal később meg is erősítették. 

Rá is fér: jóval könnyebb lesz az új Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra súlycsökkentés

A tegnapi Weibo bejegyzés szerint az új Apple Watch Ultra csökkentett súllyal érkezik. A titánházas Ultra jelenlegi verziója 61,3 grammot nyom. Ez duplája a legkönnyebb Apple Watch Series 8, a 41 mm-es alumínium 31,9 grammos súlyának – és még mindig jelentősen nehezebb, mint a többi S8 modell:

  • 41 mm-es rozsdamentes acél: 42,3 g
  • 45mm alumínium GPS + Mobil: 39.1g
  • 45 mm-es rozsdamentes acél: 51,5 g

Setsuna Digital bejegyzésében nem szerepel fajlagos súly, így nem tudjuk, hogy a bejelentett súlycsökkenés mértéke. Lehet, hogy a 3D-nyomtatott alkatrészek használatának lesz köszönhető a könnyítés. Az Apple elemzője, Ming-Chi Kuo egy korábbi jelentése szerint a vállalat 3D-nyomtatott alkatrészeket kíván használni az idei Ultrához.

Kuo azt mondja, hogy az Apple 3D nyomtatási technológiát alkalmaz, amely várhatóan az Apple Watch Ultra 2 mechanikai alkatrészeinek egy részét szállítja <…> Kuo szerint az új megközelítés „javíthatja a gyártási időt és csökkentheti a gyártási költségeket”.

A 3D-nyomtatott alkatrészek sokféle anyagból készülhetnek, beleértve a gyantát, műanyagot, fémet és még szénszálat is. De a műanyag a legelterjedtebb, a PLA és az ABS a leggyakrabban használt változat. Ha a 3D-nyomtatott alkatrészek fémet váltanak ki, akkor a súlycsökkentés valószínűleg további előnyt jelent.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

2022.09.14
| GsmArena
Az Apple-nek szokása, hogy termékei esetében elhagyja az akkumulátor kapacitásának értékeit, és ehelyett inkább órákban méri az akkumulátor élettartamát.
Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

2023.09.13
| MacRumors
Az Apple Watch Ultra 2 gyorsabb S9 chipet, új Ultra Wideband chipet és az Apple valaha volt legfényesebb kijelzőjét tartalmazza.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei