Három év múlva lesz csak microLED-es Apple Watch Ultra

2023.07.05| MacRumors

A microLED kijelzővel ellátott Apple Watch Ultra a pletykák szerint nem 2025-ben, hanem 2026-ban fog megjelenni.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Apple köztudottan dolgozik az Apple Watch Ultra frissített verzióján, amely egy következő generációs microLED kijelzőt használ, de a Trendforce piackutató cég szerint gyártási problémák miatt ismét elhalasztották az eszközt.

A Ross Young kijelző elemző által áprilisban megosztott információ szerint a microLED kijelzős Apple Watch Ultra legkorábban 2025 második felében fog megjelenni, nem pedig 2024 végén, ahogy az eredeti pletykák szerint.

A Trendforce most úgy véli, hogy másodszor is elhalasztották, és nem valószínű, hogy 2026 első negyedéve előtt fog megjelenni, a magas gyártási költségekkel kapcsolatos problémák miatt, amelyeket meg kell oldani, mielőtt az Apple megkezdheti a tömeggyártást.

Három év múlva lesz csak microLED-es Apple Watch Ultra

Állítólag az Apple az elmúlt évtizedben több mint 1 milliárd dollárt fektetett be házon belüli microLED-ek fejlesztésébe, hogy csökkentse a Samsung Display-től való függőségét, és szigorítsa a kijelzőpanel-szektor kulcsfontosságú összetevőinek ellátását.

Az ‌Apple Watch Ultra‌ lesz várhatóan az első olyan Apple készülék, amely microLED kijelzőt alkalmaz. A jelenlegi ‌Apple Watch Ultra‌ szabványos OLED technológiát használ, míg a microLED az OLED számos előnyét kínálja néhány fejlesztéssel együtt.

A LED-kijelzőkhöz képest a microLED sokkal energiahatékonyabb, és valószínűleg jelentősen megnövelné az akkumulátor élettartamát az ‌Apple Watch Ultra‌ és más eszközökön, amelyek a jövőben alkalmazzák a technológiát. Az OLED-del ellentétben sokkal kisebb a képernyő beégésének kockázata, és a microLED-ek potenciális élettartama hosszabb.

A microLED kijelzők kontrasztjavítást és gyorsabb válaszidőt is biztosítanak a pixelszintű egyedi világításnak köszönhetően, valamint a színek jobbak és világosabbak. Dióhéjban ez egy új generációs technológia, amely felülmúlja az OLED-et és a miniLED-et.

Az Apple már teszteli a microLED kijelzőket az Apple Watch-hoz, és a kijelzők állítólag világosabb, élénkebb színekkel rendelkeznek, és úgy néznek ki, mintha a tartalom "az üveg tetejére lenne festve". Az Apple azt tervezi, hogy a technológiát a jövőben az iPhone-ra és más eszközökre is bevezeti.

Mint minden korai pletyka az olyan eszközökről, amelyek évek múlva érkeznek, ezek is megbízhatatlanok lehetnek az indulási időzítést illetően, mivel az Apple-nek gyakran el kell tolnia a megjelenési dátumokat a tervezés, a komponensek beszerzése, a gyártás és egyebek késése miatt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

2022.09.14
| GsmArena
Az Apple-nek szokása, hogy termékei esetében elhagyja az akkumulátor kapacitásának értékeit, és ehelyett inkább órákban méri az akkumulátor élettartamát.
Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

Apple Watch Ultra 2: egyszerűen a legjobb

2023.09.13
| MacRumors
Az Apple Watch Ultra 2 gyorsabb S9 chipet, új Ultra Wideband chipet és az Apple valaha volt legfényesebb kijelzőjét tartalmazza.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei