Egy Apple bennfentes szerint ezek a készülékek jönnek idén

2023.06.26| Phone Arena

Röviddel azután, hogy az Apple tavaly szeptemberben kiadta az Apple Watch Ultra-t, egy kérdőjel lebegett a prémium óra második generációs verziójának időzítése felett.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Apple azonnal kiadna egy új Ultra modellt 2023-ban, esetleg kitartana 2024-ig vagy akár 2025-ig? A Bloomberg írója, Mark Gurman szerint a második generációs Apple Watch Ultra bemutatását és megjelenését még idén, feltehetően szeptemberben láthatjuk majd.

Gurman heti "Power On" hírlevelében azt írja, hogy a második generációs Apple Watch Ultra egyike lesz annak a három új okosórának, amelyek idén szeptemberben érkeznek. Még a készülék kódneve is megvan, N210. A másik két óra az Apple Watch Series 9 modellje lesz (N207, N208), a trió pedig az iPhone 15 sorozattal osztozik a színpadon.

Egy Apple bennfentes szerint ezek a készülékek jönnek idén

Az év elején Jeff Pu elemző elmondta, hogy a második generációs Watch Ultra a jelenlegi verzió 1,92 hüvelykes LTPO AMOLED kijelzőjét 2,1 hüvelykes micro-LED kijelzőre cseréli. Pu pedig azt is ígérte, hogy az Apple Watch Ultra folytatása megjelenik az év harmadik negyedévében.

Gurman hírlevele más eszközöket is említ, amelyeken az Apple 2023 második felében és a jövő év első felében dolgozik. Ez a lista egy új iPad Pro sorozatot tartalmaz, mindkét modell OLED-kijelzővel rendelkezik. Ez összhangban van ShrimpApplePro korábbi, áprilisban közzétett tippjével, aki akkor azt mondta, hogy az Apple-nek négy prototípusa van az OLED-képernyős iPad Pro táblagépekből, két képernyőméretben (11 hüvelykes és 12,9 hüvelykes), a 2024-es megjelenési dátumot szem előtt tartva. A Samsung várhatóan OLED paneleket szállít az Apple-nek az új iPad Pro modellekhez.

Egy Apple bennfentes szerint ezek a készülékek jönnek idén

Egy másik, szintén még év eleji hír szerint az OLED panelek beszerzésének többletköltsége arra kényszerítheti az Apple-t, hogy akár 1500 dollárra, illetve 1800 dollárra emelje az iPad Pro egységek árát a 11, illetve 13 hüvelykes modellek esetében. A jelenlegi ár szerint a 11 hüvelykes iPad Pro esetében 799 dollár, míg a 12,9 hüvelykes verzió 1099 dollár az alap modellért. 

A 11 hüvelykes iPad Pro jelenleg LCD-képernyőt használ, míg a 12,9 hüvelykes változat mini-LED kijelzőt tartalmaz. Gurman szerint a két iPad Pro modell kódneve J717 és J720. Az iPadekről pedig Gurman azt mondja, hogy egy új, J507 kódnévvel ellátott iPad Air váltja fel a táblagép jelenlegi M1-es változatát.

Gurman hozzáteszi, hogy az AirPods valódi vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók következő darabja fejlesztés alatt áll, de valószínűleg csak 2025-ben adják ki. Ennek ellenére rengeteg új Apple-eszköz van úton.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei