Nézze meg a Huawei P60 Pro hivatalos bemutatóját (videókkal)

2023.05.15| Huawei Central

A Huawei P60 Pro már világszerte elérhető, és a vállalat megosztotta a hivatalos bemutatkozó videót, valamint az új telefon unboxingját a nemzetközi fogyasztók számára.

Igen, a YouTube-on rengeteg Huawei P60 Pro bemutató, unboxing és hands-on videós beszámoló érhető el, de a hivatalos módon más ízelítőt kaphatunk az új zászlóshajó készülékről.

Nézze meg a Huawei P60 Pro hivatalos bemutatóját (videókkal)

Huawei P60 Pro specifikációk

A Huawei P60 Pro egy 6,67 hüvelykes, 1,07 milliárd színnel rendelkező képernyőt kapott. A kijelző LTPO OLED, 1-120 Hz-es adaptív frissítési frekvenciával rendelkezik, ami simább interakciókat és jobb vizuális megjelenítést biztosít.

A kijelző 1440 Hz-es nagyfrekvenciás PWM dimmelést is biztosít a jobb szemvédelem érdekében. Akár 300 Hz-es érintés-mintavételi sebességgel rendelkezik, hogy azonnali választ adjon minden egyes érintésre. Eközben a képernyőn megjelenő tartalmak minőségét a 2700×1200 képpontos felbontás biztosítja. 

A telefont a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipset hajtja, amely nyolcmagos architektúrával rendelkezik. Mellette az Adreno GPU és a 7. generációs Qualcomm AI Engine dolgozik.

A Huawei P60 Pro új kamerákat kapott, a rendszert egy 48 MP-es Ultra Lighting kamera (F1.4-F4.0 rekeszérték, OIS), egy 13 MP-es Ultra-Wide Angle kamera (F2.2 rekeszérték) és egy 48 MP-es Ultra Lighting Telephoto kamera (F2.1 rekeszérték, OIS) alkotja.

A Huawei P60 Pro egy 13 MP-es szelfi széles látószögű kamerával van felszerelve, f/2.4 rekeszértékkel. A kamera fényes szelfiket készít. Ez az új P sorozatú készülék 4815 mAh kapacitású akkumulátorról működik, ezúttal egy 88W-os töltővel tölthető fel.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Különleges összeállításban érkezett az iHunt legerősebb strapamobilja

Különleges összeállításban érkezett az iHunt legerősebb strapamobilja

2019.06.01
| Telefonguru
Az S100 Apex szinte minden fizikai behatásnak ellenáll, 128 gigabájt tárhellyel és gyönyörű kijelzővel érhető el hazánkban.
A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.
Nagy Huawei akció november végéig

Nagy Huawei akció november végéig

2023.11.17
| Huawei
2023. november 30-ig a MediaMarkt több üzletében és webáruházában a Huawei kínál számos okos eszközt jelentős kedvezménnyel a Black Friday akció keretében. Az akcióban szereplő termékek között megtalálható a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT okosórák, valamint vezeték nélküli fülhallgatók is.
Vajon lesz nagy visszatérés? A tiltás miatt saját chipsetet fejleszt a Huawei

Vajon lesz nagy visszatérés? A tiltás miatt saját chipsetet fejleszt a Huawei

2023.02.21
| Phone Arena
A múlt hónap elején érkezett egy hír, miszerint a Huawei tömegesen gyártja saját lapkakészleteit.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei