A Huawei P60 Pro már elérhető, a Mate X3 még e hónapban érkezik (árakkal)

2023.05.10| GSM Arena

Miután a Huawei március végén Kínában bemutatta a P-sorozatú és összehajtható zászlóshajóit, itt volt az ideje, hogy az európai piacra is megérkezzenek.

Nos, a P-sorozatból csak a P60 Pro tette meg az utat, így csak ez és a Mate X3 fog még ebben a hónapban piacra kerülni. A Huawei P60 Pro mától elérhető Európában, kétféle konfigurációban - 8/256 GB-os 1.200 euróért és 12/512 GB-os 1.400 euróért - érkezik.

Két színváltozat közül választhatunk. A fekete puha érintésű felülettel rendelkezik. A Rococo Pearl egy egyedi opció - ez a hátlap természetes ásványi gyöngyport tartalmaz a gyöngyházfényű megjelenés érdekében. 

A Huawei P60 Pro már elérhető, a Mate X3 még e hónapban érkezik (árakkal)

A Huawei P60 Pro már megtalálható a Huawei online áruházában (hazánkban egyelőre nem), május 22-től pedig a kiválasztott kiskereskedők polcain is megjelenik. 

 

A Huawei Mate X3 Európában május 22-én jelenik meg, az előrendelések már elindultak. A telefon ezúttal is a Huawei online áruházán, valamint kiválasztott kiskereskedőknél lesz elérhető. Csak egy konfiguráció létezik, amely 2200 euróba kerül.

A Mate X3 az első telefon, amely a svájci SGS-től kétszeres 5 csillagos minősítést kapott a képernyőire - a fedlapos kijelzőt védő Kunlun üveg és az ütésálló, összecsukható kijelző egyaránt kiváló minősítést kapott a cseppállóságra.

A Huawei P60 Pro már elérhető, a Mate X3 még e hónapban érkezik (árakkal)

A Huawei Mate X3 olyan kameraelrendezéssel felszerelt, amely egy űrhajó nyílászárójának alakjára hasonlít. Ezt az esztétikát egy egyedi gyémántpengével érik el, ami 29 lépést és 12 órát vesz igénybe. Eközben a hátlap mikrokristályos szerkezetű, ujjlenyomat-taszító.

A telefon a kinézetén kívül a legvékonyabb kialakítást hozza 5,3 mm-es mélységével és 239 grammos súlyával. Ezt egy ultravékony Type-C komponens, valamint más fontos alkatrészek használata teszi lehetővé. A készülék iPX8 minősítéssel rendelkezik, és a képernyő még nedves állapotban is reagál az érintésekre.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Huawei Mate X3 egy új generációs keresztcsuklós hűtőrendszert használ. Ez egy egyedi, rugalmas, vezető réteget kényszerít arra, hogy a hőt a képernyő kettős részein átirányítsa, és 20%-kal nagyobb hőelvezető felületet biztosít. Az 1800 W/m-K ultra-magas hővezető grafénréteg segít a telefonnak megőrizni a hűvösségét intenzív interakciókban.

A Huawei P60 Pro már elérhető, a Mate X3 még e hónapban érkezik (árakkal)

A fő kijelző 7,85 hüvelykes OLED kijelzővel bővül, akár 120 Hz-es frissítési frekvenciával, 1440 Hz-es nagyfrekvenciás PWM dimmeléssel és 2496×2224 pixeles felbontással. Adott egy 6,4 hüvelykes fedlapos OLED-képernyő 1-120 Hz-es LTPO adaptív frissítési frekvenciával, 1440 Hz-es nagyfrekvenciás PWM dimmeléssel és 2504×1080 pixeles felbontással.

Ez az első összecsukható okostelefon, amely két TUV Rheinland tanúsítványt is kapott (Színpontosság és pontos színvetítés). A Huawei Mate X3 emellett élethű részletekkel büszkélkedhet. támogatva az 1,07 milliárd színt és a Huawei X-True technológiát.

A kiváló minőségű fényképek biztosítása érdekében a Mate X3 egy hármas kamerával felszerelt erőművel rendelkezik. Ez egy 50 MP-es Ultra Vision kamerából (F1.8 rekesz), egy 13 MP-es ultraszéles kamerából (F2.2 rekesz) és egy 12 MP-es Periszkóp telefotó kamerából (F3.4 rekesz, OIS) áll.

A Mate X3 4800 mAh kapacitású akkumulátorral gondoskodik arról, hogy a telefon elegendő energiát kapjon, a készülék egy 66 W-os szupergyors töltővel tölthető fel. Az 50W-os vezeték nélküli töltést is támogatást élvez.

A Huawei P60 Pro már elérhető, a Mate X3 még e hónapban érkezik (árakkal)

Mindkét telefonon az EMUI 13.1 fog futni gyárilag és az AppGallery-re támaszkodnak majd a szoftveres igényeik kielégítésére. A Huawei szerint 580 millió globális havi aktív felhasználóval és 6 millió regisztrált fejlesztővel ez a harmadik legnagyobb alkalmazásbolt a világon.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Különleges összeállításban érkezett az iHunt legerősebb strapamobilja

Különleges összeállításban érkezett az iHunt legerősebb strapamobilja

2019.06.01
| Telefonguru
Az S100 Apex szinte minden fizikai behatásnak ellenáll, 128 gigabájt tárhellyel és gyönyörű kijelzővel érhető el hazánkban.
A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

A Xiaomi 14 sorozat igazi csúcs lett

2023.10.31
| Phone Arena
Múlt hét végén bemutatkozott a Xiaomi 14 sorozata Kínában, 3000 nites kijelzőkkel és változtatható rekesznyílású kamerákkal büszkélkedhet.
Nagy Huawei akció november végéig

Nagy Huawei akció november végéig

2023.11.17
| Huawei
2023. november 30-ig a MediaMarkt több üzletében és webáruházában a Huawei kínál számos okos eszközt jelentős kedvezménnyel a Black Friday akció keretében. Az akcióban szereplő termékek között megtalálható a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT okosórák, valamint vezeték nélküli fülhallgatók is.
Vajon lesz nagy visszatérés? A tiltás miatt saját chipsetet fejleszt a Huawei

Vajon lesz nagy visszatérés? A tiltás miatt saját chipsetet fejleszt a Huawei

2023.02.21
| Phone Arena
A múlt hónap elején érkezett egy hír, miszerint a Huawei tömegesen gyártja saját lapkakészleteit.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei