Nem lesz 3.5 mm-es jack dugó az új iPhone-on, petícióban tiltakoznak a rajongók

2016.01.11| Phone Arena

Egyre több pletyka kerül napvilágra az Apple iPhone 7-tel kapcsolatban, melyek szerint annyira vékony burkolatot tervez a gyártó, amelyre egyszerûen nem fér rá sehogy a 3.5 mm-es fülhallgató csatlakozó portja.

Ha a híresztelések igaznak bizonyulnak, úgy nyilvánvalóan az Apple a saját fejlesztésû Lightning portját használhatják majd az iPhone-osok a töltés mellett zenehallgatásra is vagy pedig választhatják a vezeték nélküli fülhallgatókat helyette. A hírt egyébként elõször a japán Mac Otakara blog, madja a 9to5Mac, végül a FastCompany-nál Mark Sulliven erõsítette meg, így nem valószínû, hogy egy egyszerû kacsáról beszélhetünk. Az sincs kizárva, hogy az Apple vezetéknélküli, mágneses töltési technológiával is felvértezheti az új okostelefont, amely legkésõbb õsszel kerül bejelentésre, ez esetben pedig akár még vízálló is lehetne a modell. A pletykához tartozik még néhány furcsa elõrejelzés is, miszerint az iPhone 7-hez éppen a fenti okok miatt nem jár majd semmilyen headset, a gyári Lightning porttal ellátott változatokat külön értékesíti az Apple. Tény, hogy ez egy igen szokatlan megoldás lenne a gyártótól.

Nem lesz 3.5 mm-es jack dugó az új iPhone-on, petícióban tiltakoznak a rajongók

A másik ötlet szerint – bár ez sem vallana a cupertinoi vállalatra – gyárilag megtalálható lenne egy Lightning-3.5 mm átalakító, hogy a régi fülhallgatóját tudja mindenki használni. Viszont az Apple soha nem adott átalakítót semmilyen készülékéhez gyárilag. A pletykák hallatán számos rajongó kiakadt és online petíciót indítottak, hogy legyen 3.5 mm-es jack dugó, amelyet mára több kétszázezren írtak alá.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Apple iPhone XR 64GB
Apple iPhone XR 64GB
iKontakt 195 900 Ft
eNeked 197 040 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 198 800 Ft
Apple iPhone XS 64GB
Apple iPhone XS 64GB
eNeked 231 770 Ft
Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza 234 799 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 242 600 Ft
OnePlus Nord 5G 128GB 8GB RAM Dual
OnePlus Nord 5G 128GB 8GB RAM Dual
eMAG 154 990 Ft
Extreme Digital 159 990 Ft
Turbado 165 930 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei