Hat hetet kell várni az Apple AirPodsra

2017.02.15| Phone Arena

Két hónappal a hivatalos megjelenés után is alig lehet hozzájutni az Apple füleséhez. Igen nagy port kavart az Apple a hónapokkal előre beha

Igen nagy port kavart az Apple a hónapokkal előre beharangozott AirPods fülhallgatóval. Ez a fülhallgató azért különleges, mert még a két, fülbe dugható részt sem köti össze vezeték, egyébiránt pedig Bluetooth segítségével kommunikál a telefonnal. A gyártó rajongói pillanatok alatt rávetették magukat a meglévő készletre előrendelésben és aki mostanában gondolkodott el, hogy megnyomja a vásárlás gombot, annak szomorúan kell tudomásul vennie, hogy jelenleg hat hetet, tehát mintegy másfél hónapot is várnia kell arra, hogy kézbe és fülbe vehesse a cuki kis „fogkefe fejeket”.

Hat hetet kell várni az Apple AirPodsra

Ehhez jön, hogy nem is olcsó, hiszen 170 dollárt kell kifizetni érte az Egyesült Államokban, ami átszámítva – vámot és egyebeket nem nézve is – több mint ötvenezer forint. Ezért az árért cserébe olyan funkciókkal is rendelkezik a füles mint a több mint ötórás üzemidő egy feltöltéssel vagy éppen ha érzékeli, hogy kikerült a fülből, automatikusan leállítja a zene-lejátszást. Érdekes, hogy a konkurens Samsung hiába csökkentette a Gear IconX füles árát, ez gyakorlatilag nem változtatott az AirPods iránti keresleten.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei