Nem forrósodik a Snapdragon 810! Vagy mégis?

2015.06.12| Phone Arena

A Qualcomm Snapdragon 810 processzora állítólag már nem melegszik túl és anno csak a prototípusokat érintette a túlhevülés. Nos a Sony Xperia Z3+ bebizonyítja, hogy sajnos az automatikus védelmi kikapcsolás továbbra is nem sok erõfeszítés árán kiprovokálható.

A Qualcomm Snapdragon 810 processzora állítólag már nem melegszik túl és anno csak a prototípusokat érintette a túlhevülés. Nos a Sony Xperia Z3+ bebizonyítja, hogy sajnos az automatikus védelmi kikapcsolás továbbra is nem sok erõfeszítés árán kiprovokálható. Ahogy egyre több olyan okostelefont vásárolnak világszerte, amelyek a 810-es chipsettel felvérteztek, egyre nõ azon kommentek száma, miszerint tûzforró a készülék és akár tojást is lehetne sütni rajta. Több gyártó úgy trükközik, hogy egyszerûen leveszi a maximális órajelet, ezt tette a HTC is a One M9-cel. A Sony az Xperia Z3+ és az Xperia Z4 Tablet esetében a v2.1-es Snapdragon 810-et használja, ez állítólag kevésbé hajlamos a melegedésre.

Feltehetõen a hamarosan érkezõ Microsoft Lumia 940 XL és a harmadik generációs Motorola Moto X is már ezt a továbbfejlesztett processzort kapja. Mindenesetre még mindig elég problémásnak tûnik, hogy nem is nagy nyúzásra az alábbi videón látható Sony Xperia Z3+ prototípus lazán túlmelegszik, majd hibaüzenettel újraindul.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Nem forrósodik a Snapdragon 810! Vagy mégis? Nem forrósodik a Snapdragon 810! Vagy mégis?A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei