Érkezik a Sony Xperia Z4

2015.01.19| GSM Arena

Bár az elmúlt években a japán gyártó az év eleji CES-en mutatta be Xperia Z szériájának legújabb modelljeit, idén kivár és feltehetõen csak a februári Mobile World Congressen ismerjük meg a Sony Xperia Z4-et közelebbrõl.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Bár az elmúlt években a japán gyártó az év eleji CES-en mutatta be Xperia Z szériájának legújabb modelljeit, idén kivár és feltehetõen csak a februári Mobile World Congressen ismerjük meg a Sony Xperia Z4-et közelebbrõl. Mindeközben a készülék járt már a japán hatóságoknál és mindhárom beadott változatát megfelelõnek találták. Mindhárom Xperia Z4 támogatja az LTE hálózatokat, beleértve a VoLTE-t, valamint a Wi-Fi a/b/g/n/ac-t. Az idei év Sony csúcsmobilja várhatóan a Sony Xperia Z3-tól örökli az 5.2 colos Triluminos kijelzõt, a vízálló készülékházat, valamint a megszokott Xperia dizájnt. Emellett a pletykák a Snapdragon 810 chipset jelenlétérõl, Cat.9 LTE támogatásról szólnak.

Érkezik a Sony Xperia Z4

Az Xperia Z4 Ultra és a Z4 Compact várhatóan ugyanezt a processzort kapja, ám a kijelzõik 6.44 és 4.7 col lesznek, hogy megfeleljenek kategóriáik (phablet és kompakt) elvárásainak. A Sony Xperia Z4 Compact 20.7 colos hátlapi és 5 megapixeles elõlapi kamerát kapható, akkumulátorból egy 3000 mAh-s áll majd rendelkezésre, míg az Xperia Z4 Ultra 16 megapixeles kamerával és egy 3500-4000 mAh-s erõforrással gazdálkodhat.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei