Xperia Z4 hirek és információk

Xperia Z3 vs Xperia Z4: tényleg jobb a régebbi?

Xperia Z3 vs Xperia Z4: tényleg jobb a régebbi?

2015.06.19
| Phone Arena
Friss videón hasonlították össze a Sony Xperia Z3 és a Sony Xperia Z3 Plus/Z4 modelleket. Meglepõ eredmény született.
Tele a net a tűzforró Xperia Z4-ekkel

Tele a net a tűzforró Xperia Z4-ekkel

2015.06.15
| Xperia Blog
A Sony Xperia Z4 tegnap óta kapható Japánban és nagyon sokan csaptak le rá már az első nap. Sajnos elképesztően sok a negatív visszhang, ugyanis szinte mind túlmelegszik, köszönhetően a hírhedt Snapdragon 810 processzornak.
Megjelent a Sony Xperia Z4! De csak Japánnak

Megjelent a Sony Xperia Z4! De csak Japánnak

2015.04.21
| Phone Arena
A japán gyártó hivatalosan is bejelentette a sokat pletykált újdonságát, ám egyelõre csak Japánban lesz elérhetõ.
Friss fotókon a Sony Xperia Z4!

Friss fotókon a Sony Xperia Z4!

2015.04.09
| Phone Arena
Alig pár nappal azután, hogy a japán gyártó Sony Xperia Z4 modellje az amerikai hatóságoknál járt, hivatalos fotókon is megcsodálhatjuk az újdonságot.
Íme a Sony Xperia Z4!

Íme a Sony Xperia Z4!

2015.03.17
| Xperia Blog
Hivatalos fotón bukott le a Sony Xperia Z4 csúcsmobil, a japán gyártó idei zászlóshajója.
Érkezik a Sony Xperia Z4

Érkezik a Sony Xperia Z4

2015.01.19
| GSM Arena
Bár az elmúlt években a japán gyártó az év eleji CES-en mutatta be Xperia Z szériájának legújabb modelljeit, idén kivár és feltehetõen csak a februári Mobile World Congressen ismerjük meg a Sony Xperia Z4-et közelebbrõl.
Itt az első Xperia Z4 fotó!

Itt az első Xperia Z4 fotó!

2014.12.19
| Gizmodo
A japán gyártó sokat emlegetett okostelefonja, az Xperia Z család következõ tagja fotón bukkant fel egy e-mailben.
Brutális: 13 colos tableten dolgozik a Sony?

Brutális: 13 colos tableten dolgozik a Sony?

2014.12.19
| GSM Arena
A Sony hatalmas, 13 colos internettábla bejelentésén dolgozik, amely az igen rövid Sony Xperia Z4 Tablet Ultra nevet kapja.
Így néz ki a Sony Xperia Z4?

Így néz ki a Sony Xperia Z4?

2014.12.09
| Phone Arena
Felbukkant egy Sony elõlap fotója, amelyen állítólag a következõ csúcsmobil, az Xperia Z4 látható.
Exkluzív Sony Xperia Z4 pletykák

Exkluzív Sony Xperia Z4 pletykák

2014.11.14
| GSM Arena
Egyre több helyről érkeznek információk a japán gyártó következő csúcsmobiljáról, a Sony Xperia Z4-ről.
Sony Xperia Z4: csúcs lesz!

Sony Xperia Z4: csúcs lesz!

2014.10.21
| Phone Arena
Ha igaznak bizonyul az alábbi pletyka, akkor a japán gyártó minden idők legütősebb okostelefonját alkotja meg a Sony Xperia Z4 képében.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei