Tele a net a tűzforró Xperia Z4-ekkel

2015.06.15| Xperia Blog

A Sony Xperia Z4 tegnap óta kapható Japánban és nagyon sokan csaptak le rá már az első nap. Sajnos elképesztően sok a negatív visszhang, ugyanis szinte mind túlmelegszik, köszönhetően a hírhedt Snapdragon 810 processzornak.

A Sony Xperia Z4 tegnap óta kapható Japánban és nagyon sokan csaptak le rá már az első nap. Sajnos elképesztően sok a negatív visszhang, ugyanis szinte mind túlmelegszik, köszönhetően a hírhedt Snapdragon 810 processzornak. Elég megnézni a Twittert, Sony fórumokat és blog bejegyzéseket, tömegével találhatók panaszok. A japán üzletekbe már hirdetményt függesztettek ki, ahol a jövendő vásárlókat tájékoztatják a túlmelegedési hibáról és ajánlják, hogy rendszeresen kapcsolják ki és indítsák újra készüléküket, valamint minden adatot mentsenek rendszeresen. Sajnos ez a fajta marketing sem a Sony, sem a Qualcomm számára nem jó hír, ám nem is meglepetés. Akárhonnan is nézzük, a Snapdragon 810 hibás.

Tele a net a tűzforró Xperia Z4-ekkelOlvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei