Na ne! Az Xperia Z5 is túlmelegszik!

2015.09.08| Xperia Blog

A friss tesztek szerint az alig két napja bejelentett Sony Xperia Z5 család sem menekült meg a túlmelegedõ Snapdragon 810 hibától.

A friss tesztek szerint az alig két napja bejelentett Sony Xperia Z5 család sem menekült meg a túlmelegedõ Snapdragon 810 hibától. Elég sok kritikát kapott már a gyártó a Sony Xperia Z3+ megjelenése után is, ahol pár órával (!) a boltokba kerülés után kiírták a japán üzletekben, hogy túlmelegedés elõfordulhat. A Snapdragon 810 a hiba okozója, amely sok esetben automatikusan leállította az alkalmazásokat, illetve akár a telefont is kikapcsolta, hogy ne okozzon a hõ kárt benne. A hiba legtöbbször a kamera használatakor merült fel, így a Sony Xperia Z5 modellek bejelentésekor logikus volt, hogy ezt tesztelik le elõször a kíváncsi újságírók.

Némi öröm az ürömben, hogy bár valóban túlmelegedik a Z5 is, „csak” hibaüzenetet dob, nem kapcsolja le a telefont vagy állítja le a kamerát, tehát valamit biztosan optimalizált a Sony a processzoron és teljesítményén. A telefon egy hibaüzenettel képes végigvinni tíz perces 4K videórögzítést. A Sony Xperia Z3+ nagyjából tíz másodperc után kikapcsolt volna.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei