Na ne! Az Xperia Z5 is túlmelegszik!

2015.09.08| Xperia Blog

A friss tesztek szerint az alig két napja bejelentett Sony Xperia Z5 család sem menekült meg a túlmelegedõ Snapdragon 810 hibától.

A friss tesztek szerint az alig két napja bejelentett Sony Xperia Z5 család sem menekült meg a túlmelegedõ Snapdragon 810 hibától. Elég sok kritikát kapott már a gyártó a Sony Xperia Z3+ megjelenése után is, ahol pár órával (!) a boltokba kerülés után kiírták a japán üzletekben, hogy túlmelegedés elõfordulhat. A Snapdragon 810 a hiba okozója, amely sok esetben automatikusan leállította az alkalmazásokat, illetve akár a telefont is kikapcsolta, hogy ne okozzon a hõ kárt benne. A hiba legtöbbször a kamera használatakor merült fel, így a Sony Xperia Z5 modellek bejelentésekor logikus volt, hogy ezt tesztelik le elõször a kíváncsi újságírók.

Némi öröm az ürömben, hogy bár valóban túlmelegedik a Z5 is, „csak” hibaüzenetet dob, nem kapcsolja le a telefont vagy állítja le a kamerát, tehát valamit biztosan optimalizált a Sony a processzoron és teljesítményén. A telefon egy hibaüzenettel képes végigvinni tíz perces 4K videórögzítést. A Sony Xperia Z3+ nagyjából tíz másodperc után kikapcsolt volna.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei