Hoppá: mégis túlmelegszik a Snapdragon 810!

2015.03.04| Phone Arena

A hónapokkal ezelőtti pletykák szerint a Snapdragon 810 processzor, amely a legújabb csúcsmobilokban található meg, túlmelegedési gondokkal küzdött, ezt cáfolta az LG, most pedig megerősítette a HTC, akaratlanul is.

A hónapokkal ezelőtti pletykák szerint a Snapdragon 810 processzor, amely a legújabb csúcsmobilokban található meg, túlmelegedési gondokkal küzdött, ezt cáfolta az LG, most pedig megerősítette a HTC, akaratlanul is. Ez volt az az ok, amiért a Samsung úgy döntött, nem a Snapdragon chipsetét használja majd, hanem a saját fejlesztésű Exynos 7420-at. Ennek ellenére az LG, a HTC és a Xiaomi is bevállalta a 810-et. A HTC One M9-et vasárnap mutatta be a tajvani gyártó, akkor készült az alábbi fotó, ahol a modellen, a teljesítmény mérésének számszerűsítése érdekében az újságírók az AnTuTu benchmark tesztet futtaták rajta.

Hoppá: mégis túlmelegszik a Snapdragon 810!

Az előd HTC One M8 ezen 42-43 ezer pontot ért el anno, azonban nem tudtuk meg, mennyivel jobb az újdonság, hiszen a "The device temperature is too high. Please test again after cooling the device. Continue testing may cause the system to restart or shut down” hibaüzenettel ajándékozta meg a tesztelőket a készülék, egyszerűen túlmelegedett és letiltott. Kíváncsian várjuk, hogy egyszeri hibáról van-e szó vagy ténylegesen problémás a Snapdragon 810.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei