Négy kamerát hoz a Samsung Galaxy Note 10

2019.02.27| SamMobile

Friss pletykák szerint a Samsung idei phablete négy hátlapi kamerát hoz.

Felejtsük el egy pillanatra a Galaxy S10 és a Galaxy Fold modelleket. A Samsung Galaxy Note 9 utódja bár logikusan Galaxy Note 10 néven érkezhet, de az idei teljes kínálat átalakítás miatt nem biztos. Felröppentek olyan hírek is, miszerint a Samsung ugyanúgy újraépítené a Note családot, ahogy több más szériával is tette.

Ez azonban kevésbé lényeg, sokkal érdekesebb, hogy úgy tudjuk, a Samsung fejlesztői jelenleg egy hátlapi négykamerás rendszeren dolgoznak. Ezzel a tudással a kínálatban a Note 10 lehetne a második az idei évben a Samsung Galaxy S10 5G után. A tudásbeli ugrás méretes, hiszen a Note 9-ben még csak dual kamerák dolgoztak a hátlapon.

Négy kamerát hoz a Samsung Galaxy Note 10

Felmerül a kérdés, hogy miért SM-N975F kódnéven fut jelenleg a Note 10 a Samsungnál, a vége miért nem 0. Talán azért, mert 5G-s modellről van szó? Ez esetben biztos készül egy SM-N970F verzió is, ugyanis az 5G hálózatok idén nagyon kevés helyen lesznek elérhetők, a fejlett világ jelentős részén 4G található.

Mindenesetre a négykamerás összeállítás ugyanaz lehet, mint amit a Galaxy S10 5G-vel kapnak a felhasználók, persze a nagyobb, 6.75 colos kijelző miatt minimális módosítás várható. Ahogy azt a bejelentésből tudjuk, az S10 5G-ben egy 12 megapixeles hagyományos, egy 12 megapixeles teleobjektív, egy 16 megapixeles széles látószögű lencse, valamint egy 3D Depth kamera található. Az Infinity-O panel megnöveli a képernyő-burkolat arányt, így lehetővé teszi a gyártó számára, hogy nagyobb kijelzőt használjon. A Note 10 augusztusban mutatkozik be, ha a cég tartja magát a hagyományokhoz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei