Kétféle méretben mutatkozott be a Note 10

2019.08.08

A Samsung Galaxy Note 10 gyorstöltéssel akár 30 perc alatt is feltölthető, míg az új S Pen segítéségével közvetlenül a Wordbe jegyzetelhetünk.

A Samsung bemutatta a Galaxy Note széria legújabb tagját, a Galaxy Note10 okostelefont, amely elegáns formatervezéssel és zászlóshajóhoz méltó teljesítménnyel érkezik a piacra. Sőt, a széria történetében először, két méretben is elérhető, így a felhasználók kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb készüléket. A Note10 6,3 colos, míg a Note10+ 6,8 colos AMOLED kijelzővel villantott, ami HDR10+ tanúsítvánnyal és Dynamic Tone Mapping technológiával lett megtámogatva.

Ami a hardvert illeti, igazán nem lehet okunk a panaszra: mindkét modellbe az új, brutális teljesítményre képes Exynos 9825 processzor és a Snapdragon 855 chipset került, amit 8, illetve 12 GB RAM és 256 / 512 GB belső tárhely egészít ki. Az energiaellátásról egy nagy kapacitású, 4,300mAh-es akkumulátor gondoskodik, amit a 45 W-os gyorstöltést támogató funkció segítségével mindössze 30 perc alatt tölthetünk fel.

Kétféle méretben mutatkozott be a Note 10

A Note 10 különlegessége az új S Pen, amellyel egyszerűen emelhetünk ki kifejezéseket, zoomolhatunk, vagy a segítségével akár közvetlenül a Wordbe is írhatunk. Emellett a mobilt egyetlen USB kábel segítségével akár PC, akár Mac eszközökkel is összeköthetjük, így az egér, a billentyűzet és a képernyőkép is megoszthatóvá válik telefon és számítógép között. 

A Galaxy Note10 a Samsung ígérete szerint az eddigi legfejlettebb mobil videós technológiájával érkezik. Az Élő Fókuszos videó funkcióval olyan látványos effekteket használhatnak, mint például a Háttérelmosás, amellyel a film tárgyát kiemelő, elmosott vagy stilizált hátteret állíthatnak elő. A továbbfejlesztett Szuperstabil felvétel a legkisebb bemozdulást is képes stabilizálni, sőt ez a funkció a Hyperlapse módban is használható, így még látványosabb timelapse felvételek készíthetők.

Kétféle méretben mutatkozott be a Note 10

A Galaxy Note10 különlegesen vékony, egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik, amely hozzájárul a teljesítmény optimalizálásához. Az AI-alapú Game Booster a játéktól függően optimalizálja a játékélményt a teljesítmény és az energiafogyasztás javításával.

Kétféle méretben mutatkozott be a Note 10

A Samsung Galaxy Note10+ 256GB 379,990 Ft-os, a Samsung Galaxy Note10+ 512 GB 414,990 Ft-os és a Galaxy Note10 256GB 329,990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el Magyarországon 2019 agusztus 23-tól.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


  KERESÉS
  Mobiltelefon kérdések-válaszok
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


  igen, van okosórám
  igen, van okoskarkötőm
  tervezek okosórát venni
  tervezek okoskarkötőt venni
  nincs rá szükségem  Korábbi szavazások eredményei