50W-os gyorstöltés a Note 10-nél?

2019.05.07| Sammobile

Pletykák szerint a Note10 nem csak hogy beéri, hanem le is hagyja az S10 5G-t töltési sebességben.

Jelen pillanatban mindössze egyetlen Samsung S10 modell támogatja a cég új „szuper gyorstöltős” funkcióját, ez pedig az az 5G-s verzió, ami a legtöbb piacon – az 5G hiánya miatt – meg sem jelent. Emellett egy másik Sam mobil, a Galaxy A70 az, ami képes a 25W-os töltésre, de mivel hamarosan érkezik a Samsung Galaxy Note 10, joggal gondolhatnánk, hogy bővülni fog a támogatást élvező készülékek listája.

Friss pletykák szerint ugyanakkor a cég ennél nagyobbat fog előre ugrani a Note 10 kapcsán, ami az S10 5G-nél is gyorsabb töltésre lesz képes, bár abban nincs megegyezés, hogy mennyivel mennének a 25W fölé. Van, aki szerint ezúttal már az 50W-os gyorstöltésről lehet szó, ami már csak azért sem lehetetlen, mert például az Oppo SuperVOOC technológiája valóban képes erre a teljesítményre.

50W-os gyorstöltés a Note 10-nél?

Miután a téma felkapott lett, és egyre többen próbálnak erre utaló adatokat találni, így nem kizárt, hogy a következő hetekben, de még a hivatalos bemutató előtt kiderül, hogy a Note 10 modelljei valóban ugranak-e egyet előre a gyorstöltés tekintetében.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei