Mégis lesz még idén Samsung Galaxy S23 FE?

2023.04.03| Tech Radar

A Samsung Galaxy S23 FE várhatóan megjelenik még az idén, a 2023-as év utolsó negyedévében - állítja a SamMobile forrása.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Tavaly nem kaptunk Samsung Galaxy S22 FE-t, ami azt sugallta, hogy a Samsung végleg lemondott a középkategóriás termékcsaládról - de egyre több jel utal arra, hogy a Fan Edition sorozat visszatér a Samsung Galaxy S23 FE-vel. Az FE sorozat (vagyis a Fan Edition) az egyik legkedveltebb mid-range Samsung modellcsalád, ami azért vonzó, mert olyan, egyébként csak csúcskészülékben megtalálható funkciókat tartalmaz, amelyek árban megfizethetőbbek, mint az éppen aktuális csúcstelefonok. 

A Samsung Galaxy S23 FE exkluzívan az Exynos 2200 processzort használja majd, amely megkülönbözteti a fő Galaxy S23 vonalától, ahol az összes készülékben a Snapdragon 8 Gen 2 chip dolgozik. Az Exynos 2200 CPU-t korábban a 2021-es Galaxy S22 telefonokban használták.

Mégis lesz még idén Samsung Galaxy S23 FE?

A Samsung Galaxy S23 FE 50 megapixeles fő kamerával rendelkezik majd, amely megegyezik az alap S23 modell kamerájával, és 128 vagy 256 GB belső tárhellyel rendelkezik majd. A pletykák szerint 6 vagy 8 GB RAM-ot és 4500 mAh akkumulátort kapunk. Ez ugyanolyan méretű akkumulátor, mint a Samsung Galaxy S21 FE-é, amely közvetlenül a 2022-es év elején jelent meg, és egyben a legutóbbi Fan Edition modell. A Samsung Galaxy S23 FE várhatóan 2023 negyedik negyedévében kerül a boltokba.

A Samsungnak finomítania kell

Elméletben könnyű belátni az FE sorozat vonzerejét: a zászlóshajó telefonok legjobb részeit kapjuk olcsóbban. A legjobb középkategóriás telefonoknál mindig felmerül a kérdés, hogy valóban megéri-e többet költeni egy csúcskészülékre.

Természetesen vannak kompromisszumok. Például amíg egy kameramodul tisztességes képeket és videókat készít, a legtöbb felhasználónak mindegy, hogy a piacon kapható legmodernebb lencséket és érzékelőket használja-e.

A Samsungnak gondoskodnia kell arról, hogy a Galaxy S23 FE elérje a prémium és a büdzsé modellek közötti édeskeveset, ahelyett, hogy két szék közé esne. Ez azt jelenti, hogy okosabb döntéseket kell hoznia a specifikációk terén, mint amit a Galaxy S21 FE esetében láttunk.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokKomoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
Örülhetnek a Samsung Galaxy S23 FE ára miatt a rajongók

Örülhetnek a Samsung Galaxy S23 FE ára miatt a rajongók

2023.09.26
| SamMobile
Még néhány hét van hátra a Galaxy S23 FE megjelenéséig, de a képek és az összes specifikációja már kiszivárgott.
A Samsung Galaxy S23 FE lehet az egyetlen modell, amely olcsóbb lesz

A Samsung Galaxy S23 FE lehet az egyetlen modell, amely olcsóbb lesz

2023.04.04
| SamMobile
A Samsung Galaxy S21 FE nagyon jó fogadtatásban részesült, így várható volt, hogy a vállalat piacra dobja az utódját, de nem így történt. Miután tavaly kihagyták a Galaxy S22 FE-t, néhány hónapja kiderült, hogy idén érkezhet a Galaxy S23 FE.
A Samsung döntött, nem lesz S22 FE

A Samsung döntött, nem lesz S22 FE

2022.07.20
| GsmArena
A Samsung leállította a Galaxy S22 FE okostelefon gyártását, több okra is hivatkozva.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei