A Samsung Argentina kiszivárogtatta a következő Fan Edition termékek teljes kínálatát

2023.09.25| Android Police

Egy kiszivárgás a Samsung argentin részlegéről felfedte az összes következő Galaxy márkájú Fan Edition eszköz hirdetési képét.

Miután a Samsung múlt hónapban mutatta be a Galaxy Z hajtható eszközök párosát, most a Samsung Galaxy S23 FE, a Samsung Galaxy Tab S9 FE és a Samsung Galaxy Buds FE irányába fordul a figyelem. Számos Galaxy S23 FE hír, többségükben renderelések, rengeteg részletet nyújtottak az eszköz tervezési jellemzőiről.

A Samsung nem igazán próbálja rejtegetni a Fan Edition sorozat érkezését, az hivatalos bejelentés már csak formalitásnak tűnik ezen a ponton. Most ismét találkozunk egy újabb kiszivárgással a Samsung Argentina jóvoltából, amely bemutatja mindhárom Fan Edition eszközt.

Mivel a felfedezés közvetlenül a Samsungtól származik, nem vagyunk biztosak abban, hogy ez egy kiszivárgás vagy csak valaki nagyon lelkes volt a közösségi média vagy webcsapatukban. A SamMobile azt állítja, hogy a képet a Galaxy Buds FE termékoldalon találták, amelyet azóta eltávolítottak.

A Samsung Argentina kiszivárogtatta a következő Fan Edition termékek teljes kínálatát

Ez a szinte végtelen sorozatban érkező Galaxy S23 FE kiszivárgások utolsóinak egyike lehet. Még nincs megtartott bejelentés, bár a SamMobile szerint állítólag október 4 szerepel a Galaxy S23 FE kijelzőjén. Azonban a weboldal nem tette közzé ezt a képet, és csak a magányos marketing képet szerezték meg.

Az október 4-i bemutató dátuma, ha igaz, ütközhet a Google hardveres eseményével, ahol a cég bemutatja a Pixel 8, Pixel 8 Pro és a Pixel Watch 2 készülékeket. Annak ellenére, hogy az egyik kép állítólag október 4-ét említi, nem világos, hogy ekkor lesz elérhető a készülék vásárlásra/szállításra, vagy a Samsung csak akkor fogja bejelenteni.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Samsung Galaxy S23 FE-re vonatkozó kiszivárgások nem mind marketingképek voltak, mint ez, hanem támogatási oldalak, tanúsítványozási webhelyek és néhány hiteles kinézetű render is hozzájárult a megértésünkhöz a Samsung közelgő Fan Edition okostelefonjáról. Még nincs teljes kép a hardveres jellemzőkről, de egy frissített szelfikamera lehet benne, valamint pletykák vannak a CPU terén várt kompromisszumokról is.

Ugyanakkor találkoztunk részletes renderelésekkel a költségvetési Galaxy Buds FE-ről, valamint a Galaxy Tab S9 FE és a Tab S9 FE+ különálló alkalmainak adataival is ezen a héten. További hírek szivárogtak ki a költséghatékony fülhallgató áráról, és nemrégiben egy támogatási dokumentum is megjelent, köszönhetően a Samsung Németországnak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei