A Samsung Galaxy Buds sorozat legújabb frissítése intelligens hangzást ad

2024.03.01| Samsung

A Samsung új Galaxy S24 termékcsaládja az AI technológiával új kapukat nyit a kulturális kapcsolatok előtt.

Az okos, mesterséges intelligenciával felszerelt eszközök segítségével a felhasználók mostantól 13 nyelven tudnak kommunikálni, így könnyebben leküzdhetik a nyelvi akadályokat. A Galaxy Buds fülhallgatók legfrissebb frissítései még gördülékenyebbé teszik ezeket az okos funkciókat.

A Galaxy Buds új frissítései olyan AI-alapú funkciókat hoznak, amelyek nélkülözik a kézhasználatot, így a felhasználók élvezhetik a kristálytiszta hangélményt, miközben összekapcsolódnak a Samsung ökoszisztémájával. A Galaxy Buds fülhallgatók a Galaxy S24 okostelefonokkal, a Samsung tévékkel és más készülékekkel párosítva új kényelmi és okos funkciókat kínálnak, amelyek segítségével jobban belemerülhetnek a körülöttük lévő világba.

A Samsung Galaxy Buds sorozat legújabb frissítése intelligens hangzást ad

Bővített kapcsolódási lehetőségek a Samsung ökoszisztémához

A Galaxy Buds legújabb frissítései nemcsak jobb hangzást biztosítanak, hanem zökkenőmentesebb összekapcsolást is a Samsung készülékekkel.

  • Auracast: A Samsung tavaly bevezette az Auracast funkciót a Samsung Smart tévékhez és a Galaxy Buds2 Pro fülhallgatókhoz. Ez átalakítja a tévét egy megosztott rádióállomássá, amely több Buds fülhallgatóra közvetít hangot. A legújabb frissítésekkel ez a funkció most már elérhető az okostelefonokra is, ideértve a Galaxy S24 sorozatot is.
  • 360 Audio: A kiváló hangminőség központba helyezi a felhasználókat, és a 360 Audio minden irányból körülveszi őket hanggal. Ez a funkció most már elérhető a tévékben is, így otthon is moziszerű élményben lehet részük. A Galaxy Buds a fejmozgást is követi, hogy még mélyebb hangzásvilágot kínáljon.
  • Auto Switch: Ha a felhasználó Galaxy Buds fülhallgatóval néz tartalmat a tévén, az Auto Switch funkció automatikusan csatlakozik a Galaxy okostelefonhoz, amikor beérkezik egy telefonhívás, majd a hívás végeztével visszakapcsol a tévé hangjára. A legújabb frissítés kiterjeszti ezt a funkciót az asztali számítógépekre is, így a prémium hangzást még több készüléken élvezhetik a felhasználók.

A Galaxy Buds segítheti az akadálymentes kommunikációt

A Galaxy S24 sorozat valós idejű fordító funkciói lehetővé teszik, hogy bárki bárhol beszéljen, és az akadálymentes kommunikáció még hatékonyabbá válhat a Galaxy Buds fülhallgatókkal.

A Samsung Galaxy Buds sorozat legújabb frissítése intelligens hangzást ad

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Tolmács: Ez a funkció valós idejű fordítással segíti a kommunikációt a Galaxy S24 készülékeken. A Galaxy Buds fülhallgatókkal párosítva ez a funkció még hatékonyabbá válik, mivel az eszköz a társalgás során különválasztja az emberi hangot. Így a beszélgetőpartnerek nem kell, hogy adogassák egymásnak az okostelefont a fordításhoz, mert az egyik fél a fülhallgatón keresztül hallhatja a fordított mondatokat, míg a másik fél a kihangosított készüléken hallja a lefordított szöveget. Emellett a felhasználó könnyedén változtathat a beszéd sorrendjén a fülhallgatóval egy egyszerű érintéssel, anélkül, hogy a telefonra kellene néznie.

Tiszta és hangos jövő

A legújabb szoftverfrissítés február végétől elérhetővé válik a Samsung Galaxy Buds2 Pro, a Samsung Buds2 és a Samsung Buds FE fülhallgatókon. A Samsung továbbra is fejleszti a Galaxy Buds sorozatot, hogy intelligens, elsőrangú és zökkenőmentesen csatlakoztatható hangélményt nyújtson, bármely helyzetben és időpontban, bármely készülékkel történő kapcsolódáskor.

További információk a Galaxy Buds2 Pro, Buds2 és Buds FE fülhallgatókról megtalálhatók a Samsung weboldalán.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei